Ubisoft šetří, ruší šest her a zavírá studia. Padl i remake Prince of Persia
-
Já jsem se hodně těšil. Je to snad poprvé, co jsem byl opravdu zklamanej. Je to moje srdcovka a byl jsem velmi zvědavej, co s tím udělají a jaký to bude. Ale pokud to bylo opravdu velmi špatný, tak je lepší, že to ukončili a holt budu minimálně jednou za dva roky hrát původní titul.
Otázka je, co tam opravdu těch cca 5 let teda dělali a dodělali to teda?🤔
Minimálně udělení ratingu by tomu odpovídalo.
-
Čisté rezervace jsou vtipnej překlep :D
-
-
edit: Šárko pardon, v původních zprávách se objevovalo net revenues, net bookings se v cz financích tolik nepoužívá, takžes to vlastně neměla ani špatně (ale takhle to je asi hezčí anyways :D)
-
-
Taky že jsem se na tom termínu zasekla a rezervace mi přišly jako přiměřený ekvivalent, co se objevoval i na nějakých českých finančních webech :)
-
-
-
Amatéri už nič nedokážu urobiť.... 😀 Hanba tomuto štúdiu.
-
„V prosinci a lednu jsme provedli důkladnou revizi všech projektů s ohledem na vývoj trhu, který je stále vybíravější,“
Fascinuje mě ten korporátní žargon.... Ne vole, to že lidi už nechtějí remastery Far Cry 3 pořád dokola, jen v jiných variacích, není o vybíravosti.. Všechny vaše klíčové projekty jsou už 14 let stejné. Udělali jste si z toho tovární výrobu bez duše, propouštění a pokles tržeb byl jen otázkou času.
-
-
Tak recenzenti jim to ale žerou taky, jejich hry pořád dostávají vysoké známky . Do recenze napíšou, je to stejně super jako minule 8/10. To je pak pro korporát těžké z toho vystoupit, když se to navíc i jakžtakž prodává.
-
-
Ale ono se da vystoupit celkem snadno, kdyz mas ve vedeni lidi, kteri tomu rozumi. Jenze to bohuzel pro korporaty casto neplati.
-
-
-
Za mě je zrušený PoP velká škoda, měl jsem tu trilogii rád a těšil se, že si to postupně zopakuji "v novém kabátku". Možná ze mě mluví jen nostalgie, ale pořád mi přijde, že by stačil jen remaster s menšími grafickými úpravami a zaměřením na podporu aktuálních systémů. Pohádková grafika jedničky (z té trilogie) moc neseděla k temnějšímu a dospělejšímu stylu druhého a třetího dílu, spíš se mohli zaměřit jen na tuto stránku. Snad na tu značku nezanevřou a budou jí udržovat aspoň menšími projekty (jako Lost Crown, Rogue) než to oživí novým 3D dílem.
-
-
To je ten problém, oni dělali remake, protože ten se prodává za víc, než jen "remaster", o ten Ubisoft neměl nejmenší zájem. A remake dali do Indického studia, které to pojali na Bollywood remake ... tak jim to sebrali a .. nemaj nic, nemaj ani prach,y takže ty lidi propustili, a .. nebude nic.
Měli by najmout Aspyr nebo někoho na sands trilogii remaster. Ale ta zase bude DEI, takže hlavně dvojka utrpí ...
Není cesty. Ubisoft musí zkrachovat, POP prodat, koupit to někdo kdo má zájem.. pak bude naděje
-
-
Chápu to. Všechny tyhle megakorporace procházejí posledních X let změnami. Sám jsem ve firmě o podobném počtu zaměstnanců a taky se teď separujeme.
Do toho všeho jsou layoffs, migrace do jiných nástrojů, optimalizace nákladu, různá agilita týmů a projekty se hýbou pomalu, stojí a nebo se ruší. V takovém měřítku pak změny trvají měsíce až roky, ale dopad na trhu je rychlejší než firmy dokáží reagovat.
Věřím, že mimo nového Assassina nebo Division mají rozjetý i nějaký Ghost Recon a Far Cry, ale chtělo by to i ty ostatní značky jako Watch Dogs atd.
-
-
Aj ja to chapem. Pretoze vzdy, ked sa ohlasia organizacne zmeny v korporacii, tak to odnesie radovy zamestnanec. Cely middle manazment zacne hrat zakulisnu politiku a vysledkom zmien je, ze sa max preskupia do novych struktur ti isti manazeri (casto prave klucovi nositelia neuspechu) a firma sa potom cuduje, ako je mozne, ze po zmene ma stale rovnake problemy. Tak o rok prichadza dalsia zmena, s rovnakym vysledkom.
Pripadne, korporacia sa niekedy obohati o novych manazerov, ktori uz boli tak viditelne neschopni, ze ich vyhodili z inej korporacie.
Je to ako hrat biliard s kockami namiesto gul a cakat, ze ked zamiesam farby kociek, pojde to lepsie.
-
-
Manazer co nemiluje hry by nikdy nemal sefovat vyvoju hry. Na druhej strane, bez kvalitnych manazerov mozu nastat problemy. Idealne by bolo keby nejak zacali vznikat manazeri-hraci. Chladny manazer je ten co hru urobi, zabezpeci ze vyvoj pojde dobre atd. ale vysledok bude “far cry”. Hrac zase bude robit donekonecna svoj star citizen, alebo vyda hru co bude obsahovat 30% toho co sa povodne planovalo.
-
Pravdu máš. Za posledních 5 let jsou u nás ty změny neustálé a podle toho to tak vypadá. Klidně ztratíš rok se změnou mgmt, neboť ten se snaží pochopit co vlastně dostal na starost a snaží se inovovat fungující věci.
Takže když se podívám na náš backlog, kde různé věci stojí už od loňska a neudělají se ani letos, se nedivím, že i to vydávání her stojí za prd 😀
-
-
-
Aby jeden korporat nedokazal ani na 2x urobit remake vlastnej hry…..😂 wow
-
-
To je skoro takova definice korporatu.
-