Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Díky za to, že konečně začaly vycházet Warhammer RPG a Owlcat umí. Samotná témata pro Rogue Tradera a Invizitora se svými TTRPG ekvivalenty jsou správně zvolená.

Z knih jasně doporučím kombo Eisenhorn/Ravenor a z novějších Horusian Wars a epickou trilogii Vaults of Terra. Scéna, kdy se tam objeví [redacted], je naprosto epická.

• bodmrazu

Tak to abych konecne dohral Rouge Tradera s DLC abych byl ready na Heresku ;-) vypada to slibne. Uvidime kolik figurek pak nakoupim kdyz universu zas hloubeji propadnu. 

• Nemají pro Rogue Tradera vyjít ještě nějaký DLCčka?

• Johny666

ano, ted v lete byla dokoncena prvni cast dlc passu a jeste je tu druha :)

na novou hru se tesim, ale asi mi v rozhovorech bude chybet moznost : abelarde, vysvetli tomu psovi, kdo ja kur.va jsem :)))

• Jevo83

Ja asi nerozumiem tomu podnadpisu “nikdo necekal brutalni inkvizici”….. ved od zaciatku bolo komunikovane, ze pojde o inkviziciu a brutalna urcite bude, ako vsetko vo vesmire WH 😐

• Asi je to odkaz na Monty Pythons. "Nobody expects the Spanish Inquisition!"

• Johny666

kdo nosi cervenou a vi, jestli jsi byl cely rok hodny a nebo jsi zlobil??

spaneslka inkvizice. 

• Jevo83

Tak to potom uznavam ako vysoky kulturny Level😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit