Otevřený svět, zakládání rodiny i nakopávání slepic. Fable má ty správné ingredience
-
Pokud si dobře pamatuji tak v jedničce hlavnímu hrdinovi rodinu zabili a unesly sestru. A konec hry se točil právě okolo vaší sestry.
Tady to vypadá na úplně jinou zápletku tak uvidíme.
-
Za mě to vypadá krásně... Předchozí díly jsem si užil i přes nedostatky a Molyneuxe jsem obdivoval...
Pokud si zachovaj vibe jako v předhozich dílech, což tak zatím vypadá, tak to bude za mě snad super...
-
“ Sympatické na tom je, že Fable nakonec nevyjde jen na PC a Xbox Series X/S, ale obšťastní i hráče na PlayStationu 5.”
Dufam, ze si nemyslite, ze to robia z lasky k hracom. Exkluzivity maju zmysel, ak mate nejaky zmysluplny trh a mate ambiciu ho posilnovat… ale mizerne predaje xboxu davno rozhodli o tom, ze Microsoft zjavne rezignoval na HW a ide uz cisto cestou SW. Takze je to, ako sa hovori, z nudze cnost.
-
-
zobud sa, o hw uz davno nejde
dneska ma ten "hw" jedinej ucel, klic k sikane uzivatele, aby nemohl libovolne hrat, co chce
jinak si to vsichni zadavaj u amd na zakazku a vyvoj v podstate 0 -
-
Preco sa mam zobudzat, ved ja nikde nepisem, ze ide o HW😂 pisem, ze MS na HW rezignoval - tzn. zahodil myslienku vytvarat exkluzivny ekosystem, nie ze mu islo o marze z predaja HW. To pochopila uz IBM pred 20 rokmi, ked predala notasy Lenovu
-
To šlo u konzolí ruku v ruce už od osmibitů. Hardware nikdy nebyl extra terno, zisk šel z licencí. Málokterý výrobce konzolí povolil oficiálně vydat hru na jeho zařízení bez svolení a často nemalých poplatků. U počítačů (i těch osmibitových) to bylo vždycky volnější, protože se používala univerzální média. Zato hardware byl dražší a pro hry méně vhodný (porovnej barevnou paletu NES a Sega Master System proti C64, ZX Spectrum a EGA).
-
-
-
Vypada to pěkně. Doufám, že tam budu moci být pořádný sadista jako v jedničce.