Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heaven's Vault jsem dohrál, ale skřípal zuby nad nesympatičností hlavní hrdinky. Ale mělo to originální nápady co se týče luštění písma.

TR-49 vypadá dobře, mám rád takové komorní puzzly a opět to vypadá na originálněji pojaté luštění.

Na steamu 96%, asi tomu dám šanci :)

• KrPa

Když jsem shlednul gameplay Strategosu, v klidu můžu číct, že Totalwary jsou proti němu akrády. Kombinuje hodně prvků z Cossaksů 2 a přidává něco navíc. Hardcore strategie.

• No já nevím. Za prvé mě nesedí grafika a za další to má nějaké divné featury v taktické části, např že se jednotka nemůže odpoutat z boje apod. Zatím jsem to vytěsnil, ale možná mi něco uniklo. 

• KrPa

Tady je dost slusny tutorial na boje: https://www.youtube.com/watch?v=j5o3GU8I8R8

Dle vseho se nednotky nemuzou odpoutat, protoze nemaji v blizkosti velitele.

• Holy Sh..!! Kurňa, tak to ale dostává úplně jiný rozměr, nějak jsem to odbyl. Ti kurýři jsou taky hustí, má to nový rozměr reality. Už si právě dělší dobu říkám, jestli někdo dokáže přerazit total war co se týká taktické části a tohle by mohlo být ono. Mrknu tedy zevrubně a díky za tip!

Ještě teda musím překousnout tu divnou grafiku, ale co už

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit