Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alone

Vyhraje KCD2 nějakou kategorii a nebo nevyhraje? To rozhodne o setrvání přízně Dana Vávry i když mám dojem, že zrovna čtenáře Games nenávidí. 

• Je to spíš naopak, zdejší osazenstvo zdá se nenávidí DV, zatímco on žádné pozitivní ani negativní pocity vůči anonymním lidem nedrží. Ty negativní si nechává pro levicové politiky a ziskovkáře.

• Láry fáry. Já myslím, ze DV je hňup, ale klidně bych to KDC2 hodil. Nenávistí bych to taky z mé strany nenazval, jen mě prostě z principu vadí, když naprosto povrchně a (mnohdy) chybně zhodnotí nějaký fenomén. S tím, že automaticky všechny oponenty otituluje jako nuly, ztroskotance, eurohujery, komunisty, levičáky...

Jako promiň, ale tak se dospělý chlap nevyjadřuje a nechová. Resp. já sám mám taky poměrně silné názory, ale zpravidla se v daném oboru pohybuji a hlavně si jej pak následně obhájím v klidně tvrdé, ale férové diskusi. Už jsem párkrát narazil a musel přijmout argumenty protistrany za minimálně validní. Příjemné to není, ale jak jinak se chce člověk posouvat. Naproti tomu Vávra vybleje nějakou kravinu a už se neobtěžuje naprosto s ničím. 

A protože se takto veřejně ztrapňuje, já si klidně tu svoji hubu otevřu a označím jej tak, jak jsem jej označil. Docela by mě pobavila jeho debata třeba s profesorem Novotným na téma klimatu. Jenomže to se nikdy nestane, protože tam by aureola Dana pohasla po prvních pár minutách, kde by ho ta "nula" rozebrala na atomy.

• já mám Dana Vávru rád. Je to člověk, který má vyhrocený názor na všechno...rád taky čtu v Levelu jeho pravidelnou rubriku, kterou jsem si překřtil na "boomer si stěžuje".

Každopádně má jako vývojář můj obdiv, prorazit zkrátka není úplně lehké, mu se to už povedlo vícekrát, a zároveň si prosadil při tom svoji vizi, od které ho ostatní odrazovali...tak snad má ta jeho povaha alespoň pozitivní přínos při vývoji her....

• Ano, s tím souhlasím.

• Konečně nějaká GOTY akce, ve které je na nejlepší soundtrack nominovaný i Jan Valta. Člověk by čekal víc, vzhledem k tomu, jak nářezový je to soundtrack, ale co už.

• Corvus

Je to tam. Letos to bylo bohatý!

• vonTossis

Posláno.

• Hidden

Jen technicka - anketa se nejak nevklada do clanku (neb zrejme pod danym odkazem neexistuje, http 410 pro https://games.tiscali.cz/ajax/poll/662).

• cms.sarka-tmejova

To je zajímavý zádrhel, taky už ji nevidím, ale přes sto lidí zvládlo odhlasovat, takže to bude nějaký selektivní problém. Mrkneme na to

• JohnyTheZik

Zkoušel jsem víc prohlížečů a odhlasovat jsem zvládl až na mobilu, zajisté bude tato informace klíčová pro troubleshooting! :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit