Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IamShyNotScared

Už jsem se lekl, že E33 něco nevyhraje! Uf, to jsme si oddechli, že ano? Že ano?

• Kdo neskáče nehlasuke pro KCD 🤣

• Veskoslav

Loňský rok byl, co se týče her, jeden z nejlepších.

Snad i ten letošní na tom bude stejně.

Jediné, co mě překvapilo je to, že Civ VII je tak vysoko. Za mě jeden z nejhorších dílů. A hlavně tak rozbitý, že o proklínaný V. díl je oproti tomu božské dílo.

• Letošní na tom určitě nebude stejně pokud jde o RPG. Rozhodně nedostaneme nic kalibru KCD2 nebo E33.

To nejslibnější, co vidím, je Blood of Dawnwalker od kreativního ředitele Zaklínače 3 - na to se sice těším, ale je to experiment, to nikdy nevíš, co z toho vzejde. Lidi se těší i na Fable, já viděl ukázky, ale nějak mě to nechytlo. Trochu infantilní na mě.

• Jevo83

Ma Kingdom come 2 naozaj tak dobry pribeh? Jednotku mam prejdenu a fakt ma to bavilo, ale hlavne kvoli “simulacii lokalneho stredoveku”, pribeh bol v podstate ako hodina dejepisu s dramatizaciou 😀

Takze ma to uprimne pred instalaciou (nevyhnutne k nej pride skor ci neskor) zaujima

• Upřímně, problém je v názvu té kategorie - Nejlepší příběh. Mnohem lepší by bylo hlasovat pro "Nejlepší scénář", který zahrnuje postavy, dialogy, lore atd.

Pokud jde čistě o příběh, v tom bylo E33 asi lepší, zajímavější. Ale ve scénáři má Warhorse jednoznačně navrch, v podstatě přede vším za posledních patnáct let, snad kromě Zaklínače 3.

• toka

Naprosto přesně shruntý moje pocity. Příběh KCD 2 za mě nemá takovou atmosféru jako jednička, přišel o tu venkovskou komornost a je vlastně docela nalinkovanej. Příběh E33 je naproti tomu strašně kreativní a zajímavý. Ale scénář a dialogy? To je úplně jiná pohádka. Tam E33 nesahá KCD 2 ani po paty.

• Hidden

V podstate v podobne linii jako prvni dil, takze pokud te pojetim pribehu neoslovila jednicka, dvojka asi take uplne nezaujme. Osobne bych nesouhlasil s tou hodinou dejepisu - historie je zde proste "lore" a pozadi hry a tak se v pribehu vyskytuji i historicke postavy a udalosti. Me to naopak prislo zajimave. :)

• Uprimne si nemyslim, ze ma KCD kdovijak prepychovy pribeh, ale pro nasince je to zkratka o sto jednotek atraktivnejsi svym zasazenim. 

Za me nejvetsi slabina KCD spociva prave v extremne velkem Open Worldu kde podle me hlavni linka vzdy trochu trpi tim, ze hraci maji tendenci se preexpit na naprosto vyborne napsanych vedlejsich ukolech. 

• Druhý problém je v tom, že když naopak neexpíš a jdeš po hlavní linii (jednička má ze začátku celkem tah na branku), tak se sekneš, protože nejsi dostatečně vyexpený a pokud to nezabalíš úplně, skončíš tak, jak jsi psal. Najít v tom balanc je docela kumšt.

• vonTossis

Vlastně tak nějak dle očekávání. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit