Slušný start Highguardu sráží naprostá většina negativních recenzí
-
Osobně jsem tomu dal maximálně měsíc a jak na to tak koukám, tak to byl VELMI optimistický odhad. Tenhle generickej výpotek bude možná do 14 dnů úplně vyprázdněn, jako Železný pas po nájezdu Stromovouse a spol. A je to dobře. Včera jsem z toho viděl hodinu na youtube a je to naprostý odpad. A vedle toho jistý Geoff Keighley sní i když bdí o omluvě hráčů, kteří na Hájgáj nadávají. Těsně před vydáním hry na síti X špičkoval své sledující, že brzy bude čekat omluvu. LOL. 🤡 Šaške!
-
-
to si vydržel hodinu?:) já deset minut, pak se všechno pořád opakuje. ale stejně nejsem cílovka, já mp vůbec nehraju, naposledy jsem hrál red orchestra 2:)
-
-
100k na F2P hru mi nepřijde nic slušného a o to víc, když to hypoval mist Geoff, jak kdyby mu platili miliony.
-
Slušný, včera slušný start, a o 24h slušný pád :D ze 100k na 15k :D Dával jsem tomu půl roku, ale bojím se že to nevydrží ani měsíc dva.
Ta hra je definice průměrnosti, možná i pod. Ale prý to udá směr, říkál jistý týpek. No tak snad vidí jaký směr to událo. Ze 100 na 15 :D
-
tyhle hry mi přijdou jedna jako druhá:)
-
prijde mi, ze v dobe socialnich siti a "recenzi" na Steamu existuji jen 3 druhy her - absolutni hype, absolutni hate a vse mezitim absolutni nezajem. kde jsou ty casy, kdy se hry hraly, protoze to byla zabava a ne statement...
-
-
Proto absolutně nedávám: 1) na recenze a čísla (jakože vůbec); 2) na názory lidí a dnešních "hráčů" (v žádném případě). Např. zde totálně strhané kousky jako The Outer Worlds 2, Avowed a Bloodlines 2 jsem si MAXIMÁLNĚ užil na plnej céres a nyní hraji (vedle Code Vein II), Styx: Shards of Darkness a je to parádní ryzí stealthovka, kterých je jako šafránu (i demo chystané trojky jsem si dal) a to v ČR hra svého času dostávala hodně na zádel. Prostě názory ostatních lidí v případě her a filmů nebrat! To je má celoživotní zkušenost. Kdybych měl dát na nesmyslná a přežitá čísla u recenzí, připravil bych se o řadu vynikajících her, potažmo filmů. A toxíky, jak jim říkám, čili hatery zcela automaticky přeskakuji. To jsou vyloženě zbytečné existence, jejichž názor mne absolutně nezajímá a netrápí. Hater = jedna velká tlustá nula.
-
-
A proto si jeden z největších haterů a hyperů tady i jinde lol. Viz tvůj příspěvek hned nahoře. Opravdu si nevidíš do pusy.
-
-
podla mňa stále môžeš hrať hry kvôli zábave a proste kašlať na to čo internet o tom hovorí, mne sa páčilo vela hier čo mali na steame 50-60% a nepáčilo sa mi vela hier lebo ma nebavili čo mali hodnotenie 80-90%. to je čisto o jednotlivcovi či sa nechá presvedčiť masou ludí ktorý budú hejtovať každý aspekt hry alebo proste si zahraješ a podporíš to čo ťa baví. ja sledujem steam recenzie čisto aby som zistil či je dobre hra optimalizovaná
-