Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto ještě chápu, horší bude jestli nás díky AI čeká cloud gaming. You'll own nothing and be happy.

• triptich

a aký to bude rozdiel voči terajšiemu stavu? už teraz nevlastníš hru, ale len si zapožičiavaš možnosť ju hrať. Kupuješ si licenciu na používanie.

a v právnej rovine ani DRM Free hry, alebo hry na pevných nosičoch nie sú tvojim vlastníctvom. stále máš len licenciu na užívanie. i keď tu áno, môžeš hru užívať neobmedzene, neviazane na overovanie akýmkoľvek systémom. takže ti ostane aj keď sa pôvodný vydavateľ rozhodne stiahnuť ju z obehu.

• Jevo83

Jednoducha matematika - ak to planuje clovek hrat menej nez cca 2 roky a uz nikdy sa k tomu potom nevrati, tak sa to oplati

Asi snaha vymlatit par desiatok eur naviac z casual hracov, co by si kupili max jedno dlc a po par tyzdnoch to odlozia na policu

• Marines

Jo, je to docela dobrý systém na hraní hry, která stojí sama o sobě raketu a k tomu, kupu DLCček ( jedno jestli dobrých nebo hloupostí...) - viz. HoI IV., EU IV. . Pokud nejste opravdový fanda těchto grand strategií a chcete si jen zahrát na pár hodin v měsíci, těch deset euráků litovat určitě nebudete! To si troufám říci jako fanda a pravidelný hráč her Paradoxu a ne jako obchodní zástupce.... 

• Paulika

Stále hraji CK2 se všemi DLC z Humble Bundle a spokojenost. CK3 může počkat. Předplatným si mě nezískají. 

• triptich

už som si myslel, že som jediný, ktorý to tak má. i keď ja som CKII nakupoval postupne v priebehu času. je mi jasné, že v trojke je veľa vecí "prívetivejších", ale za tie tisíce hodín už mám dvojku nabehanú tak, že sa mi z nej nechce odísť a stále mám čo hrať a objavovať.

• CitizeM

Já vím, že kdyby si člověk koupil všechno, tak do toho dá raketu. Ale 10€ je celkem dost. To už je snad kromě Netflixu dražší než předplatný různých streamovacích služeb, PS Plus, Audible atd. Fak dat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit