Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Súhlas, ono v podstate vlani ani nič iné, poriadne nevyšlo...BTW Vampire nie je pre mňa sklamanie, čakal som LEN dobrú hru, a tou určite je !

• kcd jsou speciální hry a jsme rádi, že je cílovka spokojená.

• aspa

nejhorší rok za poslední dekádu a pro mě je na zamyšlenou, jestli se mám gamingu dál věnovat. Hrál jsem ty "největší hity" a absolutní nula nových myšlenek, nových nápadů a čehokoliv, co by mě překvapilo. Recyklace, mixovaní už viděného a rezignace na něco nového, neotřelého a to i v menších hrách. 

• Derp_1337

A nebo by jsi mohl říct, že jsi "vyhořel" a už se nedokážeš nadchnout pro hraní her. 

Co ti na to doporučit? Zkus pro změnu začít hrát úplně jiné herní žánry a nebo si dej pauzičku.

• aspa

řekl bych, že každý hráč "vyhoří" po x letech, to je zákonité. Člověk co hraje 25+ let, tak u něho je logické, že to není jako kdysi. Ovšem ta recyklace myšlenek a nápadu je prostě tak výrazná, že bych řekl, že je to spíše sdílený problém vyhoření a herní impotence současné tvorby.

• Derp_1337

Dispatch? Donkey Kong Bananza? U těch her jsem se bavil náramně. Chce to občas vyjít ven ze své "komfortní" zóny.

• Daver

Na bonuswebu taky vyhrálo KCD2. Inu, takhle nějak vypadá bias v reálu :D 

• A na těch 30ti zahraničních webech kde taky vyhrálo KCD2 mají taky bias?

• Proč bias?

• vindalooo

KCD je skvělé a nemám problém s absolutním vítězstvím, ale OST a příběh má E33 lepší.

• Francouzské pseudoartovky v ČR nechceme! 😀

• výborně řečeno. A já dodávám - francouzské pseudoartovky? Ne, děkuji!

• This, but unironically

(ve skutečnosti ale Ex33 není špatná hra, jen to prostě není macron's gift to mankind jak je prezentována)

• JohnyTheZik

Malá drobnost, ale pokud je u některých kategorií počtem omezený předvýběr (např. u zklamání roku), tak je trochu očekávatelný, že se na 3 vybraných hrách shodnem. 

Mohlo by být celkem zajímavý, pro co by lidi hlasovali, kdyby u některých kategorií redakční předvýběr vůbec nebyl.

• Rovnako sa môžme pýtať koľko ľudí hru vôbec hralo, či dokonca dohralo.

Keďže Games.cz je hlavne textové médium a nie video, tak predpokladám, že väčšinu návštevníkov tvoria starší ľudia a u nich je predpoklad, že nehrajú 20 hier ročne.

Ja osobne som minulý rok hral len 5 hier.

• Tady je svět ještě v pořádku. 😉

• No, tady naprostý opak extrému který byl na GA kde E33 sebralo veškerá ocenění který si IMO nezasloužili. IMO minimálně audiovizuální stránka byla lepší u E33, ačkoliv chápu odpor lidí vůči UE5 a upřímně před stažením módu odstraňujících DoF a Motion Blur, to byla dost nechutná patlanice - artstyle to ale mělo sakra pěkný ať si říká kdo chce co chce.

• michaelfoucault

KDC 2 mělo nějakou zapamatování hodnou hudbu?

• Jestli ti třeba toto nepřijde špičkové, tak jsi holt hluchý.

https://www.youtube.com/watch?v=QrgQfQG-MIY

• michaelfoucault

Lol... větší nudu jsem dlouho neslyšel. 

• Hrajem kcd2. Mám v tom asi 40h. Parádna hra bez debaty. Ale nevybavujem si absolútne žiadnu hudbu. To expedition si púšťam na YouTube aj mesiac po dohrani. Nechám si ale poradiť, kľudne mi pošlite, ktoré tracky sú taká pecka.

• Správná hudba má podkreslovat atmosféru, a to hudba v KCD2 dělá geniálně. Pak je tu hudba v cutscénách, které jsi ještě neviděl, takže nemůžeš hodnotit.

https://www.youtube.com/watch?v=QrgQfQG-MIY

• Inquisitor

nejlepší je hudbu ve všech hrách vypnout úplně

• milosk97

Já si z KCD2 pamatuji jen svatou Barbaru, The Trek (ta hraje na začátku,
        když se přibližují k Troskám) a tu, která hraje u úvodních titulků, ale ta není od Jana Valty.

Ale z E33 si taky pamatuji víc skladeb a třeba Paintress jsem si poslechnul několikrát samostatně, jak to byla skvělá skladba k bossfightu, nebo i jiný (Lumiere, Dualiste, ...)

• Souhlasím. Hudba je za mě super, atmosféru nerusici pokres, ale to je vse. Pamatuju si něco málo z prvního kcd, ale z dvojky nic 

• Kdybys ji hned od začátku neztlumil a nepouštěl místo ní na smyčku komunistickou internacionálu, tak by sis ji taky zapamatoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit