Assassin's Creed Invictus je údajně tragický. Multiplayerovému projektu nevěří ani vývojáři
-
No po tom fiasku s Might and Magic X od Ubi nic nehraju, přesto jsem vsak 20 jejich akcií koupil. Za 4.25 EUR to klidně odepišu.
-
-
Ty si koupil leda tak 💩 Blbe 🤣🤣
-
Co je spatne na Might and Magic X?
-
-
Zhruba od půlky hry rozbité assety nepřátel, nepamatuju si název ale je to nějaký chrám, dál jsem se nikdy nedostal. Nevím jestli to není chyba Windows 8 a výše, na 11 jsem to nezkoušel ale předpokládám stejný výsledek, naposled jsem to zkoušel dohrát před rokem na desítkách. Dále rozbitý postup hrou když máš DLC tak se nedostaneš do 2. aktu, což se sice dá vyřešit přepsáním konkrétní knihovny atd. Jo dokud nenarazíš na problémy je to solidní dungeon, ale tímhle troubleshootingem si procházet nechci, devadesátky už jsou dávno za náma, sorry jako.
-
-
Ja prave na nic nenarazil, ale je pravda, ze ted si vybavuju, ze se pred casem resilo neco s tim dlc. Nj, smutny, ta hra je fakt dobra, kdyz jede bez problemu. Nicmene v tyhle serii je rozbitost asi trochu tradice.
-
-
Ano, to že při každém průchodu M&M 8 musím vypnout všechen in-game zvuk než kliknu na bránu, nebo hra spadne, mě "baví" stále, ale 6 a 7 jedou bez problémů.
-
-
-
-