Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JanJan85

Vzhledek vývoji cen za HW, politické situaci a všem, se nedivím. Během pár let by něco vydal jen blázen. 

• Veskoslav

Pokud budou "následovat" trend PS4 a PS5, tak to bude 2028, 4 roky po vydání PS5 Pro, stejně jako to bylo u PS4 Pro, kdy PS5 vyšla po 4 letech.

• JanJan85

To budou tezko s tim jak se vyvíjí situace ohledně pamětí a jiné. Je jasné, že se během dvou let nevydá vůbec nic a to napříč světem. Xbox, Steam, Sony, Nintendo, nebude vubec nic. 

• Derp_1337

Ani mi o tom nemluv. A celou situaci zhoršuje Nvidia, když se čím dál tím více soustředí na AI servery a herní grafiky mají smůlu. Letos je snad první rok, kdy Nvidia neplánuje žádnou novou grafickou kartu. Nejenže nevydají nové karty, ale ještě zařízli výrobu některých karet.

A HW trh na to reagoval tím, že skokově zdražil "starou" generaci grafických karet o 3 až 5 tisíc Kč. A ještě bude hůř kvůli stále stoupajicím cenám pamětí a procesorů.

• Inquisitor

a chystají nové vydání rtx 3060:)

• Derp_1337

Tak to už je věci koncových výrobců HW, ne? Není to tak, že by Nvidia vydala úplně "novou" architekturu čipu 3060, ne?

• Inquisitor

no co jsem četl, tak přímo nvidia k vůli nedostatku prostředků, ale přímé specifikace zatím znamé nejsou

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Aha, tak teď jsem to četl. To není "nové" vydání 3060 karet. Spíš jen "obnovují" výrobu, kterou dříve zastavili. 

Kvůli nedostatku pamětí na trhu jsou nejnovější karty nedostatkové, a tak se spouští prodej starších čipů, kterým stačí "staré a pomalé" paměti, které nikdo do AI serverů nechce.

• michaelfoucault

To je dobře. PS 5 Pro mám jen něco přes rok. 

• Davies182

Je to jasné, čeká se na TLoU 3, jinak zatím nemá smysl prodávat 😉!

A je fakt, že osobně bych kvůli této hře do konzole poprvé v životě šel 😎.

• Veskoslav

A co bys tak v tom 3. díle chtěl dělat? Obě "hlavní" postavy jsou psychicky labilní trosky, co si "příběh" provraždili do finále a konec nedává absolutní smysl. A všichni víme, že když vyjde PS6, tak tam bude remake remastru remaku I a II dílu. 

Naughty Dog už nevydal 6 let nic originálního. Intergalactic: The Heretic Prophet nevypadá, že byt zatím byla přijata nějak pozitivně a nebude dřív jak někdy v půlce roku 2027.
      • aspa

Tak hra je to o PTSD, takže tohle mi nevadí, ovšem scénář je žumpa. Herní kritici nemají dostatečný přehled, proto nám béčkové scénáře jako TLOU2 či E33 cpou jako nějakou extra tvorbu, přitom se to rozpadá v momentě, když do toho vnímavější hráč jen trochu štouchne. 

Na Intergalactic: The Heretic se naopak těším, jsem rád za každé nové IP.

• Derp_1337

"Haters gonna hate".

Plakání nad remastery a remaky je komické. 😀

• Davies182

No, pokud jsi to hrál, tak je jasné, že by se nově procházelo za, ehm, dvě specifické mladší postavy, které mají obě k hlavním postavám ze dvojky velmi blízký 😌 vztah... nikde jsem nepsal, že budeš hrát do stopadesátýho dílu za Ellie anebo Joela 😉.

• Derp_1337

Souhlasím s tebou, klidně bych si dal 3. díl.

• Dvě postavy? Tam nějaké byly?😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit