Bethesda nehasí naději na remastery Falloutu, které mají vyjít tento týden
-
Otázkou není, jestli dorazí, ani kdy, ale jaká bude kvalita. Protože jestli to dopadne jako Oblivion, tak to nechci doslova ani zadarmo. A ano, přiznávám se a sypu si popel na hlavu: Podlehl jsem a já vůůůl si tu sra*ku koupil a potom hořce litoval. Nejhůže utracené peníze za posledních 5 let. Takže ať hází ty své uzdičky 😀 jak chtějí, ale na jejich remastery si dám už velmi bedlivý pozor. Dokud ty jejich bazmeky neprojedou hráči, tak o nákupu nebudu ani uvažovat. Ostatně to, že se Fallout dostal do jejich rukou je absolutní katastrofa. Zlatí inXile s Wastelandy! No nic, jdu vrcholit k 2. sezóně Falloutu, konečně je to venku celé a mohu se sjet najednou! 😈
-
Jsem rozpacity vuci druhe sezone falloutu, dost kaleji na lore new vegas. Vizualne je ten serial super, ale porad me tam smrdi ten dej, kdy luci hleda otce. Jakoze vsechny veci od bethesdy sjou jen o hledani pribuzneho? Jako ve F3 + F4... trapne.
-
-
Tak Bethesda nikdy nebyla moc dobrá na kvalitní scénář. Pro ně "hledání přibuzného" je vrcholem výkonu jejich scénáristů. Ani nejsem moc překvapený, že to protlačili do seriálu.
Křehké ego Todda "It Just Works" Howarda by to nerozchodilo, kdyby nemohl kecat do seriály. Bohužel Todd je exekučním producentem většiny dílů seriálu. 😱
-
-
Přesně!
-
Tak ono staci vyjadreni hlavniho scenaristy v Bethesde, Emil Pagliarulo:
"Keep It Simple, Stupid"
Z jedne legendarni prednasky. 😀 -
-
Tohle heslo je velmi užitečné v mnoha jiných oblastech (včetně elementů vývoje her), ale pro scénář se to vážně moc nehodí. I když i tam může být přílišná komplikovanost na škodu.
-
-
-
-
tak musí podojit nynější popularitu díky seriálu:)
-
-
Když to bude New Vegas tak jen ať dojí, na trojku jim kašlu. Ta nestojí za nic.
-
-
Když hrábnou do dialogů a učesají je tak aby byly víc "new players friendly", tak s chutí vynechám takový remaster.
-
Trojka měla moc velkou mapu která byla celkem prázdná. New Vegas bych bral všemi deseti pro mě je to best díl mimo F2.
-
-
-
Nezlobil bych se