Civilization VII chystá masivní update o velikosti rozšíření. Test of Time překope fungování věků
-
Stale cakam na zrusenie povinnosti menit civku pri prechode medzi vekmi… ked to pride, kupujem, skor nie😎
-
-
To má právě přijít v tom jarním příspěvku. Youtube kanal jumbopixel to hezky rozebira.
Princip by měl být takový, že si hráč vybere civilizaci a ta bude mít v jednom z těch tří věků extra výhody, bude v ní mít ty speciální jednotky (bude se to brát jako její vrcholný věk) a bude to vycházet z toho, pro který věk byla navržena, ale hrát s ní bude moct všechny tři věky tak jako v předchozích civkách. De-facto kompletní otočení proti původní premise sedmičky, ale holt to pořád hraje zásadně méně lidí než předchozí díly, tak holt zachraňujou co se dá.
Mně pořád ještě zásadně vadí to, že ta hra de-facto končí někdy v ekvivalentu poloviny 20. století - technologicky na úrovni těsně po druhé světové válce. A taky obrovská propast mezi prvním a druhým věkem.
Jakkoli si moc vážím místní redakce, o to víc jsem zaskočený tou volbou Civilizace VII v nej loňského roku. Ta hra byla myslím pro 90% fanoušků série obrovským zklamáním a to, jak se i rok po vydání snaží napravit ty největší průsery, to celkem hezky ilustruje. A to píšu jako člověk, kterému se sedmička při oznámení líbila, včetně změny civilizací, ale prostě v reálné hře to nefunguje. Nedokázal jsem odehrát víc než jednu hru.
Jsem moc rád za ty změny, které se dějí a třeba to dostanou do nějaké použitelné podoby, ale je peklo chtít 70 euro za naprosto nedotaženou hru.
-