Jak hodnotíme druhou řadu seriálového Falloutu?
-
Všechny až na poslední epizodu celkem okay. V poslední došlo na brutální dojení emocí a klišé scény, koukal jsem na stopáž kdy už to konečně skončí. Přitom předchozí epizody měly solidně našlápnuto.
-
Nedal jsem ani první sezonu a tady jsem zvládnul první díl.
Nelogičnost rozbíjení lore a popírání Falloutu 1, 2 a New Vegas.
Navíc z celkem temných příběhů zde dělají komedii. Takhle tedy ne.
-
-
Tak Todd "It Just Works" Howard má fakt křehké ego. On nedokázal překousnout, že ty nejlepší díly Falloutu udělaly jiná studia než Bugthesda.
Todda si to nedokáže odpustit, a tak vždycky vypustí nějaký plivanec na lore F1, F2 a New Vegas. A jelikož je Todd i producentem seriálu, tak není divu, že v tom trendu pokračuje i v seriálu.
-
Přesně, je to jako nějaký metaseriál, kdy ve vesmíru Falloutu natočí Vault tec propagandisticko-satirický seriál o tom, jak by mohl vypadat svět po nukleární katastrofě. Vlastně nejsme daleko od pravdy - Amazon je takový Vault tec, který nedokáže vyprodukovat nic jiného, než naprosto vyprázděný fanservice. Promarněná šance, ale tahle franšíza je stejně od 1,2, New Vegas, stejně naprosto znásilněná korporátní nicotou. Čtvrtej díl je snad jeden z nejhorších úpadků sérií vůbec, není tedy divu, že seriál inspirovaný právě tímto dílem je takovej s**t.
-
-
v rámci seriálů a filmů podle(a nejen) herní předlohy to není vůbec špatný. třeba nový star trek apod. ty jsou absolutně nekoukatelné:)
-
Když nemá člověk přehnaný očekávání, dá se ukoukat. Walton Goggins svoji postavu táhne neskutečně, baví s ním každá minuta. Ostatní už jen dobré až průměrné, Brotherhood vyloženě příšerné.
-
Já bohužel nedodíval ani první sezonu. Prvních pár dílů jsem byl nadšený ale pak to pro mě ztratilo dech. Nevím už přesně proč. Ale možná se hecnu a sjedu to v rámci nějakého volného víkendu komplet.
-
Je to dobré... Skvělý fanservis. Ale chybí tomu nějaký geniální tvůrce typu Taylor Sheridan, co by to dokázal celé ukočírovat, dodat drama a emoce.
Jestli mě ale něco nasralo v posledním díle, tak jsou to párači z papíru. Vždycky to bylo to poslední, co si přeješ, abys potkal (možná kromě borců z enklávy) a tady jim řezal končetiny jako nůž máslem. Malá raketka je rozprášila jak hnojivo. Takhle jsem si je teda nepředstavoval.
-
-
Seriál se mi taky líbím, ale ti párači v posledním díle byli fakt slabí. V předchozím díle se párač jen postavil a zbořil zeď/strop, co byla nad ním, jako by to byla pavučina. V dalším díle mu uříznou ruku tupým ostřím (hezký oxymorón) :)
Na druhou stranu, ta jejich křehkost je daleko více reálnější. Slona byste taky zabili malou raketkou. -
Tak ono je to o lvlu a vybave tvoji postavy. Ja si je vzdycky pral, bylo za ne hafo expu.
-
-
Ve hře jo ale v lore toho světa to byli prostě ultimátní zabijáci
-
-
Ultimátnější zabijáci byli jenom Cazadoři kteří ani nedostali prostor? Alespoň jsem je teda vůbec nezaregistroval. Jakože to co napadlo vault dwelery byly spíš radroaches, takhle cazadoři absolutně nevypadali.
-
-
-
Jo, ti párači byli asi tak odolní jako slepice. 😂
Jinak souhlasím s tím, že v rukách kvalitního producenta, jako třeba Taylor Sheridan, by to mohlo být lepší. Ale klidně to taky mohlo dopadnout mnohem hůř v rukách někoho jiného.
-
-
Ja si ted zahral jednicku a dvojku.