Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzial DOA.

• Krásný patetický výkřik (spíš výstřik). To "všech dob" rádi a často používají i recenzenti, bez ohledu na to, že se bavíme o pár desítkách let a vesmír (=všech dob) má cca 14 miliard let. Každopádně se jedná pouze o tvůj osobní názor, že na hraní je Linux (=SteamOS) lepší než Windows, pro mě je to třeba přesně naopak. Ale jinak děkuji za velmi důležitou informaci, že si zakoupíš něco, co ještě není v prodeji a hned tak ani nebude.

• michaelfoucault

VŠECH DOB!!!! Hardcore to the MEGA. 

• michaelfoucault

Rozumíš tomu, chlapečku?

• michaelfoucault

SteamOS je nejlepší herní OS všech dob. Už jen kvůli němu si Steam Machine zakoupím. 

• 0011

Peníze na hry na Switch nemáš a na PS5 pro a Valve krabici u které ještě nevíme cenu jo, kvůli systému, který si můžeš zadarmo nainstalovat na PC 🤷‍♂️ Nehledě na to, že na některé hry je lepší Bazzite a i podpora her na Mintu je velice dobrá. Jako dělej si se svými penězi co chceš, ale je to jako kupovat Ferrari, protože se ti líbí červená

• Takze existuje nieco v tomto form factore s vyriesenymi thermals, co si nemusim skladat a instalovat sam a riesit drivery, nebude pod telkou hucat ako startujuci Boeing a nezaberie kopec miesta a nebude vyzerat ako u streamera v obyvacke? Lebo toto vsetko je pre mna pridana hodnota Steam Machine, za ktoru som ochotny zaplatit. Som prilis stary a mam prilis rodinu na to, aby som to vyssie uvedene riesil sam. A mam peniaze, ktore som ochotny minut za pohodlie. A nema to nic s Ferrari.

• 0011

Můžeš si ze stávajícího PC, které budeš mít jinde než v obýváku streamovat do tv přes zařízení které je ještě menší skrz aplikaci steam link, a můžeš si vybrat od Apple tv po raspberry pi, nebo jestli neřešíš peníze a chceš komfort tak jsou tu konzole, nebo si nech postavit něco co nebude vypadat jako cirkusová mašina, ale to už tak male nebude, nicméně se da vyřešit hodně kompaktní výkonné pc. Já mám k tv připojené pc i konzole, svojí steam knihovnu hraju na pc, nové hry kupuju už jenom na konzole.  Se soudy nad tim, jak má Valve vyřešené chlazení a jak nehučí bych počkal až to bude venku a podrobeno testování, ne kontrolovaná ukázka influenerům...

• Kopia tejto diskusie tu uz vlastne niekde je. Remote play je hassle, aj ked mam medzi pracovnou a obyvackou natiahnutu optiku, riesit vsetky nuansy sa mi nechce. Je mi jasne, ze sa to riesit da, tak ako by som si asi vedel postavit PC v nejakom fancy case, ale… nemam na to chut a ani cas, uz vobec nie na debugovanie nekompatibilit a problemov, ktore ocakavam, ze za mna uz Valve vyriesil.

Also, Steam Machine a aj velku vacsinu ineho HW kupujem az po serioznych recenziach. 

• michaelfoucault

Skvělý nápad. Jdu si objednat červené Ferrari. 

• 0011

No to by se tvému idolu soudruhu Míšovi moc nelíbilo, takhle ten proletariát nevybudujete herdek chlape! 😇

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit