Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robert House již žije jen jako AI v počítačích. Dle seriálu (v záběru v titulcích 5. epizody 2. série) je House zastřelen (seriál je oficiální kánon).

• readyxx

13/15 to jde ..po tech letech

• Namax

Máte tam chybu. Power Armor 2 jde získat už v Navarru 

https://fallout.fandom.com/wiki/Advanced_power_armor_(Fallout_2)#Location

Edit: Tak nic, nevšimnul jsem si "Advanced". I stand corrected.

• Kvízy jsou zábava, co ale není zábava je tento postup:

- vyskočí reklama přes půlku obrazovky u které musím počkat až vyjede úplně nahoru a zmáčknout X

- na obrazovce je zatím další reklama kterou musím přescrollovat abych vůbec viděl otázku

- přečtu otázku, vyberu odpověď a kliknu pokračovat

- a tak stále dokola!

Chápu, že Games.cz potřebuje z něčeho peníze, ale tohle je naprosto na hlavu.

• cms.jakub-malcharek

Díky za feedback. Předáme na patřičná místa, jestli by s tím do budoucna nešlo něco udělat. 

• KrPa

13 z 15, jen kvůli otázce z 76 a valutu 13 z Fallouta 1. Mimochodem, kde autor přišel na ten účel valutu 13? Protože žádné zdroje správné odpovědi jsem nenašel, ten valut měl být jen extrémě dlouho v izolaci.

• Khanemis

Přesně to jsem chtěl také napsat. Možná že se to v poslední době nějak retconnovalo, ale měl jsem za to, že Fallout 2 ustanovil, že Vault 13 byl kontrolní Vault, kde mělo vše fungovat jak má (selhání vodního čipu byl pak neplánovaný problém). Ale je možné, že mi selhává má stařecká paměť:)

• S tímhle přišel až Fallout 3. Že jednotlivé valuty byly sociální programy a ne úkryt před atomovým útokem.

Ve Falloutu 1 je řečeno že sposta valutu byla dokončena těsně před útokem a většina z nich nesplňovala bezpečnostní normy.

Ale možná se pletu Fallout 1. Jsem hrál naposledy před 20 lety. 

• Experimentalni povaha vetsiny vaultu je ozrejmena uz ve Falloutu 2. 

• 0011

Když mi ma mobilu po 6. otázce pošesté naskočila reklama nad odpověďmi tak jsem to vzdal. Jako chápu že inzerce je důležitá pro financování webu, ale tohle je absurdní.

• 6/15...  po těch letech už je to bída :-D

• Inquisitor

ajaj 4/15:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit