Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

A Baniel "Od-všeho-mám-klíče-a-všude-jsem-byl-jsem-emeritní-profesor-zeměkoule-motůrek-na-hrad" Vávra zase nic. Jak smutné! 🤡

• Reeki

A my uděláme z Vávry krále a tím je trumfnem  😉😉

• dvorniho saska z vox tv uz mel malem ministrem

• Morraw

Věřím, že pro Francouze to má kulturní hodnotu, stejně jako pro nás Kingdom Come.

• Reeki

To není jen Vox i když tam má nejvíce prostoru, ale všude tam, kde začne mluvit i něčem jiném než hry, tak se z něho stane ultrako**t. 

• Jevo83

Ja si myslim, ze to je super a sympaticke. Je nacase, aby uz Holywood a jeho prepaleni miliardari dostali trochu po prstoch a peniaze radsej nech idu takymto sikovnym developerom. Nech namiesto 50 milionov za 2h film dostane honorar 100 ludi a vytvoria zabavu na stovku hodin

• Jakože, je to samozřejmě bohulibá myšlenka a tady tě za ni určitě náležitě ocení, nicméně tě musím zklamat a upozornit, že ty Hollywoodsky hvězdy, co hrají postavy ve hrách, mají taky mnohonásobně větší peníze než ti ostatní, byť šikovní, developeři, co na hře tvrdě makají. 

Takže ne, herní průmysl ti to určitě nevytrhne. 

• Jevo83

Nechcem ti necitlivo pochovat Tvoju analyzu, ale aky myslis bude pomer honorarov hercov vo filmoch vs hercov v hrach za 1 rok z pohladu celkovych nakladov produkcie jednotlivo a za cele odvetvie?

Dufam, ze sa mi nesnazis vysvetlit, ze hollywoodski herci zarobili na hrach tolko ako na filmoch😎

Ano, v tych zriedkavych pripadoch ako Death Stranding alebo Cyberpunk padla asi trochu vacsia cast budgetu nez je bezne na honorare, ale Keanu asi nedostal uplne John Wick level vyplaty

• Ano, dělali to skoro zadarmo z čisté lásce ke hrám 😂😂 Ano, Keenu dostal určitě poměrově naprosto odpovídající honorář, jako si bere za filmy. Poměrově samozřejmě vzhledem k času, co na tom strávil a náročnosti samotného natáčení/dabingu. Christopher Judge se odhaduje, že za Ragnarok dostal 1 mil. dolarů, což je na béčkového herce hodně vysoká suma, kterou by si za jakýkoliv jiný film těžko odnesl. 

U Normana Reeduse to bude mnohem větší částka za Death Stranding. 

Nerad bych ti rozbíjel bábovičky, ta naivita je svým způsobem krásná, ale jsou to herci a jejich manažeři budou pro ně chtít vždycky odpovídající honorář, ať je to film nebo hra. 

• Jevo83

No vidis - napriklad pri Ragnaroku tvori jeho honorar 0,4% budgetu. Kdezto pri filmoch to zvycajne byva 30-50%. A o to ide ty babovicka 😂 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit