Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sophie je typická oběť úspěšné série. Stejně jako herci z Pottera. Prostě tam doslova srostli s rolí a prosadit se jinde je téměř nemožné. Výjimky možná jsou ale vesměs se jedná o herce co už měli věhlas předtím. 

Jsem si jist že je budeme sledovat maximálně v nějakých vedlejších minirolích anebo propadácích. Obávám se toto nebude jinak.

• Duncan66

To ze je nekdo detska filmova hvezda neni garance, ze bude uspesny i jako dospely herec/herecka. Sophie podle me neni nijak extra herecka. 

Dost me prekvapilo, ze zrovna ji dali roli Lary. Prijde mi dost nemotorna, navic s typicky anglickou postavou a jak je vysoka, tak je i pomala, takze jsem zvedavy, jak s ni zvladnou natocit akcni sceny, aby vypadaly aspon trochu uveritelne.

Videl jsem s ni ted docela dobrou novou anglickou miniserii Prepadeni a svym hranim me tedy moc nepresvedcila. 

• JanJan85

Za me vypadá dobre, vizualne se mi v tom libí, takhle Lara vypadá. Ohledně jejího umeni hrát, si uz tak jisty nejsem, ale lidi se meni a znam ji snad jen z GOtu

• Corvus

I kámen na dně Orlíku hraje lépe než tahle knižní panna. Proto jí NIKDO (vyjma Her o trůny) z ničeho nezná a nepamatuje si. Casting je strašnej. Jako u většiny seriálů, jakkoliv musím napsat, že obsazení Falloutu se povedlo a s God of War to vypadá, že měli producenti také ZATÍM šťastnou ruku. Ale v tomto případě je Turner naprostý omyl. Neprosto chladně nepřitažlivá, samá "ruka noha", herecký projev ustrnulé smrkové šišky a fotky z natáčení vypadají jako hodně levný cosplay někde od Chomutova... Je možné, že seriál dopadne aspoň průměrně, ale zatím ve mě vzbuzuje spíše negativní emoce.

• Derp_1337

Víš proč Sophie víc neznáš z jiných filmů či seriálů kromě GoT? 

Protože z těch filmů či seriálů, v kterých hrála, se stali strašné propadáky. Kvalita jejich filmů někde na úrovni X-Men: Dark Phoenix (hodnocení 57% na IMDB).

• Reeki

Katastrofa 

• Jevo83

Velmi chcem aby to dobre dopadlo, pocas GoT som bol do nej platonicky zamilovany , ale tu Laru jej strasne neverim zatial😂 skor sa mi hodi do Resident Evil alebo Underworld reboot keby natacali…. Alebo aj Triss z Witchera.. alebo Horizon Zero Dawn. 

Ale Lara bola vzdy skor taka akcna roztopasna naivna… a jej ta poloha osobnostne nesedi.

Myslim ze Millie Bobby Brown by bola lepsia Lara napriklad

• JanJan85

Millie Bobby Brown :D , vazne jo... asi ne no

• Jevo83

Podla mna by to dala😀 akoze sudim podla videi na youtube mimo Stranger things😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit