10 nekonečných her, které si teď můžete zahrát
-
No, hry od Paradoxu(CK,EU,Vic,HoI) mají mít sice konec, ale kdo ho kdy viděl...
-
Z tohoto ranku mám moc rád Wildermyth - taky prakticky nekonečné, budujete generace hrdinů, stavíte příběhy, budujet pantheon z těch nejslavnějších.
-
-
Wildermyth mě napadl hned, když jsem viděl, jak funguje Mewgenics. Podle mě je to silná inspirace. Jak je autorovým zvykem, dohnal to do extrému a aby to nebylo příliš kontroverzní nahradil lidi kočkami. Nepopírám, že je tam změn a vlastních nápadů dost na to, aby hra obstála sama o sobě a nebylo ji možné označit za parazitování, ale podobnost se nezapře.
Z těch relativně nekonečných budovatelských mám rád Cities Skylines a Timberborn.
-
-
Warframe
-
Zajímavé, že třeba ARK tu chybí. Hrát ho na hodnoty 1 u všech nastavení je v podstatě nereálné pro normálního pracujícího člověka. Ale i když je ochočování, růst a jiné statistiky zrychlený, stále je tam co dělat. Já osobně jsem se ještě na konec nedostal a to mám nahráno hodně přes dva tisíce hodin.
-
Cvrnkání kuliček. V dětství do těch hliněných, s postupem skillu do duhovek a v dospělosti do těch... :-D
-
Čekal jsem jestli vznikne článek aby se mohlo napsat o Mewgenics, chytře schováno pod roušku nekonečných her xD :D
-
-
Takhle přesně vznikl z ničeho nic článek o top strategiích, jen aby se tam mohla našroubovat nová CIVka :D
-
se příprav na to, že o Mewgenincs uslyšíš ještě hodně letos...
-
-
Solitaire
-
Shapez.io, Shapez 2
-
Don't Starve Together, Oxygen Not Included, Satisfactory