Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines

No, hry od Paradoxu(CK,EU,Vic,HoI) mají mít sice konec, ale kdo ho kdy viděl...

• budjik

Z tohoto ranku mám moc rád Wildermyth - taky prakticky nekonečné, budujete generace hrdinů, stavíte příběhy, budujet pantheon z těch nejslavnějších.

• Wildermyth mě napadl hned, když jsem viděl, jak funguje Mewgenics. Podle mě je to silná inspirace. Jak je autorovým zvykem, dohnal to do extrému a aby to nebylo příliš kontroverzní nahradil lidi kočkami. Nepopírám, že je tam změn a vlastních nápadů dost na to, aby hra obstála sama o sobě a nebylo ji možné označit za parazitování, ale podobnost se nezapře.

Z těch relativně nekonečných budovatelských mám rád Cities Skylines a Timberborn.

• MishKonn

Warframe

• Dobytek

Zajímavé, že třeba ARK tu chybí. Hrát ho na hodnoty 1 u všech nastavení je v podstatě nereálné pro normálního pracujícího člověka. Ale i když je ochočování, růst a jiné statistiky zrychlený,  stále je tam co dělat. Já osobně jsem se ještě na konec nedostal a to mám nahráno hodně přes dva tisíce hodin. 

• Corvus

Cvrnkání kuliček. V dětství do těch hliněných, s postupem skillu do duhovek a v dospělosti do těch... :-D

• Čekal jsem jestli vznikne článek aby se mohlo napsat o Mewgenics, chytře schováno pod roušku nekonečných her xD :D

• Takhle přesně vznikl z ničeho nic článek o top strategiích, jen aby se tam mohla našroubovat nová CIVka :D 

• se příprav na to, že o Mewgenincs uslyšíš ještě hodně letos... 

• Jevo83

Solitaire

• Shapez.io, Shapez 2

• vonTossis

Don't Starve Together, Oxygen Not Included, Satisfactory

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit