Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

Kdybych věděl od začátku, že to bude v jádru styl alá Into the Breach tak bych se vůbec neobtěžoval začít, ale co už - takže mě u toho drží ta úchylnost hry a divný monology co mi připomíná Plants vs Zombies. Ovšem to (ne)sejvování mě fakt vytáčí - proč je problém skončit vprostřed boje a uložit, občas fakt zdlouhavýho, když v Izákovi to byl standart? Tady vás to po opětovným spuštění hry hodí na začátek výpravy a ještě si pak vyslechnete kázání.

Za zmínku stojí nevšední hudba, to oceňuju. A ten výkon - nejenže hra vypadá jako kdyby byla určená pro 20 let starý stroje, ona na nich (narozdíl od jiných graficky primitivních her) i běží a to svižně, nový ani starší integrovaný grafiky nejsou problém.

• Tak som to vcera kupil, skusil… a bohuzial, bola to prva hra, co som si dal na Steam-e refundnut.

Niezeby to bolo zle, ale absolutne nie pre mna. Velmi mi nesadol styl a snaha o humor.

A, takticky je to asi skvele, ale pre mna chaos, chybala mi tam cistota inych taktickych puzzlerov.

Ale zase, mne aj v sachu vadia custom figurky…

• honcka

Díky za tip, ale počkám si na mobilní verzi, tohle bude ideál na tablet do postele nebo na cesty

• Škoda vyloženě odpudivého vizuálu. Chápu, že autor chtěl navázat na styl Isaaca, ale je to 15 let stará hra a tak za vydělané miliony mohli grafiku svěřit do rukou profíka s vkusem, který by styl převzal a dal ho do koukatelné podoby. Takhle to vypadá jak malůvky z prvního stupně ZŠ.

• Však Baba is You, nebo Into the Breach jsou taky pro někoho "nekoukatelné" hry, a přitom to jsou jedny z nejlepších her ever made... 

Ale samozřejmě oba víme, že sto lidí - sto chutí.. Tedy mě za tebe mrzí, že přijdeš o (pravděpodobně) výbornou hru. 

Chci říct, že co je odpudivé pro tebe, pro jiného může být ok, nebo dokonce krásná grafika..

• To se dá vztáhnout na vše. Stejně tak jako pro tebe nej hry mohou být pro jiné naprosto nezáživné. A jasně, že není vše o grafice, ale nalhávat si, že na ní vůbec nezáleží, je také mimo.

Mě spíš vadí fakt, že to není žádná prvotina, na které se šetří kde může, ale bohatý vývojář, který odmítl své hráče trošku hýčkat. Vždyť např. Cult of the Lamb je stylově podobná a přesto velmi vkusně nakreslená. Miliarda buildů a grafika o ničem...

• triptich

mačky sú zlo a je smutné, že stále viac a viac ľudí prepadá ich jedovatému vábeniu... ale hra vyzerá skvelo. a z recenzie a reakcií sa mi zdá, že aj tá nie zrovna vábivá grafika jej perfektne sedí. zaradíme na wishlist a vo voľnej chvíľke vyskúšame.

škoda len, že nie je na GOG-u, to by tá voľná chvíľka mohla prísť aj skôr.

EDIT: keďže sú v redakcii všetci dvaja redaktori z hry "na mäkko", očakávam bohatú dávku gameplay videa, kde nám hru predstavíte poriadne do hĺbky a to v zodpovedajúcej dĺžke videa. alebo možno konečne nejaká tá miniséria?

• Ja se uz jen směju, když sem občas zabloudim z nostalogie... Games.cz uz je davno mrtve...

• Sierra117

hele a to by mě zajímalo, kvůli čemu je mrtvé?

• vonTossis

Na něj nemá moc cenu reagovat. Dobré hry už nevychází, tady je to mrtvé apod.  Existenční krize. 

• Evidentně nepamatuješ doby předchozí.. nějaké piskle.

• vonTossis

"Piskle" od roku 2012. Myslím, že toho pamatuji více než dost. Ve hrách od roku 1991. 

• Sierra117

ale teda nějaká hodně prudká :-)

• Derp_1337

Jinak to doprovodné videjko ke článku: "Představení hratelnosti" není moc dobré. 

Koukat na nějakého neckbearda co popisuje slovy, co je vidět na obrazovce... Nuda. 😱

• Za nekromňaucera rozhodně palec nahoru. 😆

Díky za výbornou recenzi. 

• Tak mimozemšťani s análními kolíky??? 😀😀. Myslel jsem že to bude nějaká infantilnost, ale pokud je z toho recenzent tak odpálený, tak to podrobim zevrubnemu zkoumání a uvidím. Díky za recenzi.

• Corvus

Tuhle chlupatou záležitost mám nějaký pátek napsanou v kalendáři. Poslední trailer mě totálně nadchnul a fakt rozesmál a koukám, že autoři hru dotáhli k dokonalosti. Krásně pozitivní recenze nahypovala. Nemohu se dočkat výzdoby chaloupky sisalovými škrabadly, křížení a šlechtění nadkoček a šílených nekromňaucerů! Jako rok nám začíná neuvěřitelně! Únor a už tu máme soulsovku roku (Nioh 3) a indie hru roku 2026. Fakt pecka! Akční adventura roku v podobě RE: Requiem (pravděpodobně) a v březnu to SNAD (proboha kéž by) završilo rpg roku v podobě Crimson Desert. Jako startujeme letos neskutečně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit