Kingdom Come: Deliverance na PS5: Návrat do Posázaví připomene, jak moc se Jindra posunul
-
Tyjo a já bych si to znovu i prošel. Ale nedám ten inventář. To je fakt peklo všech pekel. -)
-
-
Asi to není relevantní pro konzolisty, ale já jsem se přes ten inventář taky nedokázal překousnout. S tímhle modem to ale začalo trochu dávat smysl. https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1438 Tenhle mod v podstatě sortuje inventář podle slotů a statů. Absolutní must have.
-
v pohodě
-
Tvl, jsem se sem teď registroval speciálně jen kvůli tomu, abych se pod tohle podepsal. Ta hra je úžasná, ale ten inventář.... Vždycky tu jedničku otevřu, že už to fakt dohraju, ale ten inventář. To je fakt asi nejhorší věc, co jsem kdy v herním světě viděl. A to jsem viděl od Prehistorika fakt asi všechno 😂😂😂
-
-
Ideální to rozhodně není, ale mně to přišlo použitelné. Dokonce i při hraní na Steam Decku. Hra, kterou jsem skoro zahodil kvůli inventáři, byl Skyrim. Naštěstí existují mody.
-
Asi bych si to musel oživit. Ale co na něm bylo hrozného? Nemá 2 podobné až skoro stejné? Pamatuji si průchod 1 v pohodě a inventář taky. Ale už je to nějaká doba
A 1 jsem dohrál brzo po vydání a bugů jsem tam měl minimum. Asi štěstí. To samé i CP2077, taky dohráno asi 2 týdny po vydání a naprosto v pohodě.
-
-
Pamatuju si akorát na to, že tam byla jedna kategorie, kde se hromadilo hrozné množství bordelu. Myslím oblečení a zbroj. A pak byla otrava s tím, když jsi chtěl změnit oblečení třeba z bojového na zlodějské nebo společenské. A v souvislosti s tím riziko, že prodáš něco z oblíbené sady, kterou zrovna nemáš na sobě. Na to už má dvojka několik variant, které se dají překliknout. Jinak jsem s tím taky neměl zásadní problém. Mnohem horší mi přišlo vyvážení obtížnosti, kvůli kterému jsem hru na půl roku přerušil.
-
-
-
-
Jindra drnohryz mě dostal😂 bonusový body za to👍