12 nejlepších diablovek, které si teď můžete zahrát
-
Jo W40K Inquisitora jsem nedavno hral na SteamDecku. Docela to zabavilo. Tak ted instaluju Ascent, tak uvidime. Die za tip.
-
D2 resurected, PoE 1 , Last Epoch a za mě i Diablo 3, tady nemůžete šlápnout vedle, každá hra má svoje a všechny jsou hotové, zábavné a vydrží dlouho.
Rád bych sem napsal i Diablo 4, ale u něj mám pocit, že si vývojáři předem naplánovali co a kdy do hry přidají a tak to v době vydáni a prvních sezón (kdy jsem ho hrál naposled) za mě byla taková záměrně osekaná verze u které jsem nikdy dlouho nevydržel.
PoE 2 zatím nemá smysl hodnotit, hra se pořád ladí a mění.
-
Diablo 3* mám raději než D4, které jsem ani nedohrál (D4 je méně intuitivní a především nebudu z principu platit další peníze za zbroje, které bych chtěl, ale nejsou součásti základní hry kdy odmítám tímto hrát za žebráky v hadrech).
* Na D3 jsem onehdy stál noční frontu u XZONE. PMJ hlídka co jezdila kolem se mne tehdy ptala "Co se to tady děje". Tey jsem volal operačnímu s tím, že událost je bez závad, kdy se jen otevřel portál do Pekla... -
A co Diablo 1? Taková hereze!
-
Torchlight 2 kvituju, i po letech stále zábavná, menší diablovka, kde je všechno spravně :) odradit může jen přebarvenost, skoro cartoonovská, ale za mě vlastně +
-
Líbí se mi, jak je tu dvojka a trojka, ale ne čtyřka - což je úplně v pořádku. A přitom tam byl takový potenciál (a asi stále je...za xxxx Kč, než to nakonec nabere finální podobu).
-
-
Trojka? To je ten díl co ve kterým ostří meče co má hráč v ruce určuje jak silnou vázu hodí? Ne, díky. A za tu vizuální prasárnu měl někdo dostat deset let nepodmíněně.
-
-
Sacred jsem zkoušel v době vydání a po letech když jsem zadarmo přišel ke klíči na Steam. Pomalá divná hra, co nevypadá dobře, nezvučí dobře a celkově ničím nezaujme. V obou případech šla rychle z disku.
To bych spíš zařadil Diablo 1, kvůli mnohem temnější atmosféře než měli pokračování.
Grim Dawn byl sice fajn. Bohužel je to úmorně zdlouhavá záležitost, dohrát jednou stačilo, na datadisky se už ani nechystám.
-
amte tam d2, poe2, ale nemate tam poe1