Z Microsoftu odchází Phil Spencer a Sarah Bond. Nahradí je šéfka AI divize
-
Uvidíme, jak bude fungovat nové vedení, ale odchod Spencera beru pozitivně. Jeho jediný úspěch za dlouhou dobu byl Game Pass, který se ale se zvyšující cenou už moc nevyplatí pro občasné hraní. Xbox totálně zapadl mezi konzolovou konkurencí. Akvizice studií nevedly k oživení oblíbených sérií, ale jen k větší korporatizaci trhu. Navíc měli podle všeho nulovou kvalitu kontroly a vizi pro vydávané hry. Většina nových her byl nedodělaný slop bez nápadu i u velkých sérií jako Halo a když už se nějakému studiu povedla skvělá a originální hra, tak je za odměnu zavřeli (Tango). Tím mi jasně ukázal, že jeho pohodovému vystupování a "myšlení na hráče" se nedá moc věřit.
-
Všichni nadávaj na vedení MS za to, že „zabili Xbox“ a kdesi cosi, ale já jsem prostě rád, že MS vydává všechny své hry hned první den na PC, že z dalšího Xboxu bude taky plnohodnotný PC a že dokonce přesvědčili (samozřejmě nepřímo) Sony, aby vydávala své hry taky na PC, čímž se upevňuje celkové vítězství PC v gaming wars. Dobrá práce, Phile a Sarah, jste skuteční MVP
-
-
Tobe je 10 let? Nechce se mi verit ze dospely clovek resi nejake gaming wars a kdo na cem hraje. Kazdopadne posledni generace first party her od sony a ms jsou z velke casti brak a smira druhe kategorie, takze si to asi na pc uzij...
-
-
asi tak, Sony hry nestojí ani za warez, kdysi jsem ty hlavní zkusil v Plusku a hned po tom jsem Plusko přestal platit :D.
V době PS3 a začátku PS4 bych ten komentář ještě chápal, teď je to úplně jedno.
-
no gaming wars ľudia riešia kvoli exkluzivitám a tomu, že tie najlepšie hry bývali uzamknuté len pre jednu platformu a ostatní mali smolu, čiže koniec ekluzivít xbxu je z tohto naozaj skvelý pre tých čo xbox nemajú.
-
-
Přesně tak. Také mi současný stav xboxu a jejich politika "na PC to vydáme hned jako na mateřskou konzoli" vyloženě vyhovovala. Proti Spencerovi jsem neměl nic.
-
LOL... přesně tak. PC master race. A taky pamatuješ ty články X let nazpět jak bude PC hraní mrtvé a zajde na úbytě? A mezitím ty jejich konzoloidni krámy mají málem delší vývojový cyklus než elder scrolls
-
-
Bobby Kotick už si připravuje proslov
-
Viem, že málokto bude súhlasiť, ale podľa mňa "Odchádza človek čo zničil Xbox ako nikto iní pred ním." Koniec exkluzivít, žiadny súboj ani konkurencia schopnosť.
-
-
Však celý ty vaše konzolovy války jsou jenom k smíchu 😄, mě rozhodně vyhovuje víc stav jaký je teď.
-
Ano, pretoze bol pod tlakom presne takych ludi ako ta nestastnicka co to prave prebrala…..
-
Víš to správně. :-)
-
-
herní průmysl je v pohodě, ostatně neustále každý rok máme mnoho případů nečekaných pecek a stálic co vydělaly obrovské prachy, ale tito staří korporátní falešní dinosauři, těm už dech dochází... sony, ms, activision, ubisoft, ea, tam už je to jen otázka času.
-
Jako akcionář tohle neslyším rád. Dost že jde ke dnu Windows divize, co bude s X ... se bojím.
-
-
Asha Sharma je zkušenou managerkou, dle toho jak někdo psal na indian-tv.cz
-
-
Staci si pozriet jej CV na internete a zistis, ze je skusenou korporatnou manazerkou…. Svojej kariery 😂
-
-
To si toho teda vysvětlil😂
-
-
-
-
Před pár lety jsem předpověděl, že Gamepass je začátek konce a už je to tady.
-
-
Wow! Jolanda hadr! A vyvěštil jsi to z levé nebo pravé koule? 🤡
-
Panečku. Jednou na tebe všichni dáme! Viděl si dál než mnozí z nás!
-
-
Já ho měl rád.
-
Je mu 58 let, takze na skutecni penzi to asi jeste neni. I kdyz penez si za 40 let v MS plus akcie videlal jiste dost. Tak uvidime co bude delat. Ale z vystupovani sympaticky tipek, tak budu sledovat dalsi kroky.