Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tehdy predelali Demon's Souls... Ty dve studia by se tak dobre doplnily. From ma skvelou tvurci vizi, ale technologie pokulhava. Zato BluePoint ma skvely engine a kvalitu prace, ale kreativni rozhodovani pokulhavalo.

• Corvus

Je mi to úplně buřt s hořčicí. Proč? Protože jejich hry do dnes stejně neuzřely světlo počítačových diod :-D Čili pro PC hráče jakoby to studio stejně neexistovalo. Kdyby mi bylo 20 a ne 2,5x tolik, asi bych si pofňukal, jak jsou v SONY zlí, nicméně nad Bloodborne jsem dávno mávl rukou. Dostal jsem se do stavu, kdy špičkových her je tolik, že se z nevydaného Bloodborne na PC fakt nepos*ru.

Jen únor až začátek června můj ryze osobní playlist: Nioh 3, Resident Evil Requiem, Crimson DesertDeath Stranding 2Fatal Frame II Crimson Butterfly Remake, Pragmata007: First LightBatman: Legacy of the Dark Knight, Gothic 1 Remake... Tvl přehazuju to vidlemi. A to jsem vypsal jen ty největší bomby... Bloodborne mi může líbat prd*el. Sorry jako...

A to včera na GOGu (v rámci GOG Preservation Program) vyšlo na dnešní systémy ošetřené výborné "residentí" Cold Fear za cenu piva a zmíněné uzeniny (nyní v -30% akci za 10,49 €)! 

• No snad se herni divize sony vrati zpet do japonska, ta kalifornie ji nesvedci jako ostatne nikomu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit