-
Divím se, že chybí Solasta 2, pro mě třeba must have záležitost. Crimson desert si počkám na první ohlasy, ale taky mě zajímá, pak možná ještě ten historický horůrek, jinak nic pro mě.
-
-
Ale Solasta je jen early access, ne ?
-
-
Uff, takže jen Crimson Desert. Greedfall docela pohnojil nový combat a asi nebude při vydání úplně v top stavu. Ex Voto asi uvidim jen na YT stejne jako Plague Tale. Metroidvanie nehraju, ale pokud bude mit Ascendance dobre recenze, tak si urcite zahraju 😎
-
-
Já si pořád nejsem jistej jak moc tomu Crimson Desert věřit. Slibují tam toho tolik, že se fakt bojím aby tam nevyhrála kvantita nad kvalitou. A aby to nebyla jen plejáda průměrných herních mechanik a grindu. Moc rád bych se pletl, ale zatím mi to přijde jako taková ta hra co na konci roku bude vyhrávat v kategorii "nejlepší sedmičková hra"
-
-
Open-world akční RPG. Mám rád tyhle sandbox hřiště, takže vím co od toho čekat. Každá hra takové velikosti se časem ohraje, stejně jako MMO. Předpokládám, že to bude dost vycházet z Black Desertu.
Více se bojím optimalizace. Navíc to nebudu hrát hned. Počkám si na recenze, technický stav a opravu prvotních bugů.
-
Taky jsem zdrženlivý a dost mě překvapil ten nepodstatněný hype ze strany snad všech herních kanálů. A to jen na základě par videí....fandím tomu, to rozhodně. Ale jsem velmi ostražitý.
-
-
-
Zítra vychází také Esoteric Ebb, který má dost Disco Elysium vibes, a vypadá velmi zajímavě.
-
-
Reálně se na to těším nejvíc za hodně dlouhou dobu. Potom taky Kromlech vypadá naděje, ale asi nebyl zmíněn protože jde teprve do EA.
-
-
Do EA jde i Solasta 2 a podle dema a ukázek má solidní potenciál.
-
-