Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Ta hra má takový úspěch na Steamu, že více lidí teď potkáte v řadě na zmrzlinu. 

Jo cílit na "moderní" publikum se evidentně vyplatilo:)

• aspa

Prostě je to špatná hra, kdyby tam byl chlap s "buzz cutem" jak z éry x360, tak to stejně bude špatné a bude to mít +- podobná čísla. Na té hře jde hlavně vidět nedostatek financí a s nedostatkem financí jít do UE5 a ještě do středověku, je sebevražedná mise.

• No kdyby ta hra mela normalni postavu a pribeh tak i pres jine horsi kvality bych si ji ja klidne zahral, takto je to jen meme a flop, na ktery doufam vyvojari nedostali zadne dotace...

• aspa

proč bys hrál špatnou hru, která neměla rozpočet na svoje ambice a ve finále nedoručila ani stabilní framerate?

Nevíš, co dělat s časem?

Upřímně kdyby to byla dobrá hra, tak já nemám problém hrát za lesbbu. Jak jsem psal nahoře, já byl třeba extrémně unavený z 360 éry, kde většina her mělo stejného protagonistu. 

Problém je spíše v tom, že pokud hra nabízí jenom tu lesbbu a inkluzi, jak píše kolega dole. 

Ve finále úspěšný BG 3 je pořád nejvíce inkluzívní hra historie a nikdo si na to moc nestěžuje.

• No nekdy mam treba chut hrat hru s urcitou tematikou nebo v urcitem zasazeni a pokud mi sedne hlavni postava a treba zajimavy pribeh nebo nepratele tak si klidne zahraji i hru ktera ma spoustu jinych problemu jako framerate bugy nebo horsi kombat. Treba si radsi zahraji prumernou scifi nez top gangsterku.

No a tato hra by me i zaujala kdyby z toho necisel ten ocividny ideo zamer a kdyby tam byl pro me nejaky prijatelny hlavni hrdina. A ano, verim ze kdyby hra cilila na jine publikum a s jinym nametem a jinym mc mohla byt i pres low budget mnohem uspesnejsi.

A era x360/ps3 mi chyby tolik ze jsem.musel svou ps3 zase oprasit bo na ps5 jsem nemel co hrat  

• Nezahrál, protože bys o tom nevěděl. Nikdo by o tom nemluvil.

• Spatne hral jsem spousty okrajovych her o ktery bezny hrac ani nezavadil, dost si zakladam na hledani hidden gemu.

• triptich

to je jedno, frfľoši si našli zdôvodnenie a racionalita, nebodaj fakty im v tom nemôžu zavadzať. vinník sa našiel - inklúzia (i keď väčšina z nich nemá ani šajn, čo to slovo znamená) a "woke" (čo znamená toto slovo nevie z nich možno nikto. poznajú akurát ich pokrútený výklad).

• Jevo83

Inkluzia a woke nie su problem, problem je, ked su to jedine co hra ponuka

• triptich

s tým sa dá len súhlasiť.

• les.ba ve stredoveku ktera si chce hrat na rytire se odvolava na boha :D sakra jak jen tenhle koncept mohl selhat? to si musi najit miliony hracu

• Vzhledem k tomu, že devs se chlubili 250k wishlisty, tak jsem čekal že peak souběžně hrajících hráčů bude třeba 20-30k, ale reálně to má all time peak 427 hráčů.

Zajímalo by mě kdy dojde těmto studiím že být inkluzivní (a to všechno kolem) samo o sobě prostě nestačí a napsat dobrý příběh není až taková sranda. Když už ne příběh, tak alespoň udělat gameplay zábavný a vydat hru která není zabugovaná.

• Mám v tom 2 hoďky a vic tomu nevěnuju, je to fakt špatný. Jestli můžu něco dobrýho vypíchnout tak za mě krásný italský vápence ve střední až vzdálené dálce 🙂 Hlavní postavy maj fajn mimiku. Gameplay hroznej, optimalizace taky.

• Morraw

Jedno pozitivum tato recenze měla. Šel jsem se podívat na Steam recenze (které jsou bídné) a zjistil jsem, že před měsícem přidali možnost k recenzim připojit i HW specifikace daného uživatele.

• Necekane...

• triptich

au... toto zabolelo. po hre som pokukoval ako po príjemnej jednohubke, ktorá pôjde v šĺapajách A Plague Tale. zdá sa, že čas (a financie) nakoniec investujem do iných restov. počkám na ďalšie recenzie, ale toto je smutný začiatok. 

• myname

tvl už za to, dat plague tale a ex voto do jedne věty by se mělo popravovat !! 

• triptich

tvl... skús si ešte raz prečítať, čo píšem. používam minulý čas - dúfal som, že to bude podobná hra. v čase, keď hra nebola vonku a vedelo sa o nej len to, že tam bude podobnosť v zasadení. nikde hry neporovnávam.

• Nechť je tento odpad zapomenut a nechat v propadlišti dějin jako další jemu podobné.

Tahle hra má jediné plus a to že se dá odinstalovat.

• Dá se tedy s trochou nadsázky říct, že je to vlastně A plague Tale z wishe? :)

• Veskoslav

Tak to urážíš i Wish....

• michaelfoucault

Chachá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit