Exodus v záběrech z hraní ukazuje, že další Mass Effect už nebude potřeba
-
Nemůžu si pomoct, skoro nikdy tenhle problém nemám, ale z nějakýho důvodu je mi hrozně nesympatickej obličejovej model hlavní postavy. Jun mi prostě přijde...všechno jenom ne charismatickej nebo prostě nějakej. Má to ještě někdo nebo je to jenom muj osobní nesmyslnej shaming?
-
-
Ja doufám, ze to bude mít uz implementovanou tu AI feature na obličeje od Nvidie, at si to sami muzem vylepšit😎 jinak me se treba nelíbila ta holka z SW Outlaws 😀
-
-
Ona se i někomu líbila??😱
-
-
Yop, třeba mně 🙋🏻♂️ Jako nebejt Pavla Dobrovskýho a jeho "recenze" co občas píše na soukr. profilu, tak bych hru přešel obloukem vzhledem ke kritice recenzentů i hráčů a byla to po dlouhý době hra od UBI co mě fakt bavila!
Jasně, má svoje mouchy a ostrý hrany, ale jako celek prostě funguje a má úžasný SW feeling. Zasazení, animace, hudba, detailní prostředí a sympatické postavy v čele s hlavní hrdinkou Kay a jejím mazlíčkem Nixem je prostě výprava do světa SW se vším všudy.
Příběh je spíš osobní, žádná osudová záchrana galaxie, žádná Síla nebo rytíři Jedi a je to zatraceně dobře. Je to fakt trošku Han Solo v sukni a myslím to tím nejlepším možným způsobem!
Graficky to vypadá skvěle a hýbe se to svižně, ale při launchi tam údajně nějaký trable byly. Hra vykouzlí překrásný a atmosférický scenérie, ať jde o západy sluncí na Tatooine nebo imperiální základny.
Planety, na které se podíváte jsou rozmanité a je zábava je na speederu prozkoumávat.
Navíc se Massive podařilo něco, za co by se měla Bethesda stydět – mezihvězdný cestování, ať jde o start z planety, přelet do vesmíru nebo skok do hyperspace probíhá plynule bez loading obrazovky! Jasně, je tam animace, mraky, hyperspace a vy víte, že na pozadí probíhá loading, ale jste pořád ve hře! Žádnej black screen a loadovací kolečko jako ve Starfieldu. -
-
Zajímavé. Jako mě to taky bavilo, ale bylo to na mě obsahově až moc chudé a krátké. Rad bych tam strávil víc času, ale jednoduše tam pak neni co dělat. Souboje ve vesmíru byly super.
Co se týká technického stavu hry, tak to byla první hra od Ubi, kterou jsem chtel refundovat. Všechny možné efekty hru strasne rozmazávaly a nedalo se na to dívat. Nakonec se mi to nějak povedlo dostat do hratelného stavu, ale byly tam i docela velké fps dropy.
-
-
-
Mi by se taky nelíbila ta holka ze SW Outlaws, kdybych to hrál..
-
-
-
Me fascinuje jak u nekterych her se resi jak maji zastaralou hratelnost a ze nepredvedou nic noveho a u jinych se to ignoruje viz vetsina sony first party titulu. Vetsina zapadni produkce je nehratelny a nekoukatelny slop a toto je jedna z mala her ktera vypada fakt dobre a vzhledem k tomu kdo jim pomaha s lore a story se o pribeh urcite nebojim a ten je hlavni.
-
Kdo chce něco extra víc o Exodus loru, doporučuji knižku Exodus: The Archimedes Engine (pouze v EN) , za pár měsíců vyjde druhý díl, tím si člověk může aspoň ukrátit čekání než vyjde hra :)
-
-
Objednáno. Díky za tip!
-
-
Jen drobná poznámka. Exodus není v plánu na letošek. Během posledního TGA bylo oznámeno vydání na začátek příštího roku.
-
-
Tak to jsme nezměnili v databázi, opravíme. Díky!
-
-
Nepotřebuji převratnou hratelnost, chci dobrý příběh a skvěle napsané společníky.