Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Nečekal jsem, že existují lidé, kteří stejně jako já, čekají na kompletní edici Stalkera 2 a tuhle pecku ještě nehráli. Tak nejsem úplnej blázen! 🙂Ono není kam spěchat, her je kopec a dokud nebude mít Stalker 2 obě DLC a hlavně vyťukaný A-life k dokonalosti, tak si nehodlám kazit zážitek. Na to jsem na tuhle hru čekal až moc dlouho. A nenavštívit elektrárnu by byla fakt hereze. Mimochodem na iDnes běží parádní seriál Slavné fotografie a poslední díl je věnovaný slavné tzv. Sloní noze: "Sloní noha v Černobylu. Sověti do smrtící hmoty stříleli kalašnikovem."

Jinak jsem rád, že jsem zainvestoval do ultimátky a oba datadisky dostanu ZADARMO! A to se vyplatí! (© Přemek Podlaha) 😂

• Já například hraji hry, u kterých se ví, že budou datadisky až poté, co vyjde hra kompletní. Takže například až nyní jsem už 200 hodin v KCD 2. (Ale ještě jsem nenavštívil Kutnou Horu...)

• twicer

Velké a příjemné překvapení, stále se zahráním dvojky čekám. 

Hrát hru s podtitulem Heart of Chornobyl, bez možnosti se do toho srdce reálně za celou hru podívat, mě teda docela demotivovalo a řekl jsem si že si prostě počkám.

• Davies182

Já tento týden poprvé začal, a je to TOP.

Trochu mě teda "děsí" těch několik stovek hodin, co tam nejspíš nechám, protože ten svět je obrovskej, a jeho objevování strašně návykový, ale... je to vlastně všechno, co od hraní potřebuju: otevřený hororový svět plný zábavné a odměňující explorace.

• 0011

Dohrál jsem to na xboxu až  vloni poté, co vydali update na noční vidění. Je to nádherný svět, ale stovky hodin tam necháš spíš proto, že budeš zkoušet víc konců, bez spoilerů je to fanservis na úplně všechny předchozí "díly".  A taky má hezkou sběratelku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit