Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Widl_CZ

Já jsem vždycky zvědavý, jak to u jejich hry nakonec dopadne, ale poslední roky už tvrdím, že nemají na to, aby udělali opravdu dobrou hru. A jak se píše hned na začátku recenze, mají tam vždy dobré nápady, na papíře to vše zní moc hezky, ale provedení kulhá. Nejvíc jsem si od nich užil Gray Matter a Mars. Bound by Flame mi přišlo špatný a u Greedfalu už jsem nad nimi zlomil hůl. Chápu, že mají asi míň peněz, ale tak nebudu dělat velké, rozmáchlé RPG, které bude nedodělané, ale udělám něco menšího, ale odladěnýho. Mám k nim prostě takový ambivalentní vztah :) 

• Corvus

Ach jo... taková škoda. Mám opravdu Spidery rád. Jejich RPG mi prostě sedí, ale nad Dying World byla ta mračna od prvního dne. A předběžný přístup mě fakt nepřesvědčil, ačkoliv jsem Spiderům rád nasypal. Je to menší studio a má malá srdcovka už od dob Gray Matter a především pak Mars: War Logs (nedoceněná hra).

Vůbec nechápu, proč proboha měnili naprosto osvědčený a zábavný soubojový systém z jedničky. A koukám, že i ten strašnej dabing hlavní postavy zůstal... Proč všechny cizí postavy mluví jako když se Američani pokouší o russký přízvuk? Děs. Celý eko-narativ à la (řekněme) Avatar se mi u této hry líbil, graficky s tím nemám problém a hra umí vykouzlit nádherné scenérie (už v před-přístupu se mi ten podzimní ráz krajiny velmi líbil), ale aby rpg zklamávalo v soubojáku a především v naprosto nevyvážených skillech a jejich (ne)využitelnosti, to je fakt hodně špatné.

Zajímala by mě optimalizace na PC, protože před-přístup byl děsnej. Hra dávala PC fakt zabrat a hučelo a funělo jako prase. Mohl by ses, Michale, zmínit aspoň zde? Jinak recenze pěkná, díky!

PS: Existuje AI mongolština. Ale aspoň něco pro hráče, kteří nevládnou angličtinou... Dávám to sem jen pro případné zájemce. Google lokalizaci najde hned.

• GorSilverarm

Nemůžu porovnat zda se zlepšila, protože jsem hrál až plnou verzi. Naštěstí jsem ale s optimalizací problémy neměl. Všechno běželo hezky, stabilně a bez komplikací. Naštěstí ani na bugy které by rozbíjeli nějaké úkoly atp. jsem nenarazil, i když si lidi na rozbité úkoly taky stěžovali i po vydání. Vlastně jediné byly občasné otravné glitche NPC, mizení zbraně, nebo rozbité animace na žebřících.

• FarkyJTV

fuha jednotka ma dost bavila...

• Nedokážem prekusnut ten súbojoch systém. Jednička ma hrozne bavila, ale cez tú zmenu sa neprinesiem.

• Morraw

Ja to překousnu, ale nadšeny z toho nejsem. Je to takový hybrid jako DA Inquisition. Snad si vezmou ten feedback k srdci do nějaké další hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit