Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na respawn nepřátel mám alergii od Far Cry 2,takže za mně jen dobře 🙂 

• Mě to neskutečně iritovalo v prvních dvou Stalkerech..

• Reeki

Nechapu jak si nekdo muze u hry, kde klidne stravite i 1000 hodin, tak stezovat na prazdny svet bez respawnu enemaku, navic to neni pravda, osobne se mi jiz nekolikrat stalo, ze v zone, kterou jsem vycistil, tak  byla znovu ve sparech nepratel, takze cele to na me pusobi, jako jeden velky fake. 

• Ghost47

Myslím, že obnovování funguje, dokud nevymlátíš všechno, co je propojené obchodní cestou. Pak už se nemají odkud roztahovat.
      V plánu je pro tyhle případy nějaké nájezdy zvenku přidat.

• Sr_Lobo

Tohle je pro me upřímně dalsi duvod, proc bych si to chtel jednou zahrat. Představa, ze mam konecne open world hru, kde svet muzu konecne vycistit od nepratel - to by byl pro pravy endgame.

Doufam, ze to nezmění anebo aspon nechají tuhle moznost přístupnou.

• Jevo83

Neznasam respawn nepriatelov vo vacsine hier, naplna ma to pocitom, ze cely progres je zbytocny.

Doteraz som vahal, ale s touto informaciou ide hra do wishlistu

• mrcrow

Teď v nějakém devpostu psali, že to hodlají přidat, ale kdo ví jak to nakonec bude. 

Osobně to taky moc nemusím, ale důvod proč to část hráčů vyžaduje je to, že čím déle člověk hraje a zabíjí všechno živé, tak pak už nemá kde a na kom plnit challenge na získání itemy na vylepšování skillu/zbraní - takže člověk teoreticky může dojít do bodu, kdy prostě nebude mít všechno na max.  Ale asi by se to dalo určitě vyřešit nějak jinak než nekonečným respawnem. Ať už nějaké minihry nebo "dungeony" nebo jen, mít možnost sám si zvolit, který tábor/oblast chci dobít znova a hra tam restartuje nepřátelé

Za mě, to v tom wishlistu nech, hraju od prvního dne a přes ten počáteční struggle s ovládáním už to je dneska pohoda, a člověk je lehce na tom závislej  #užjenomjedenquestajduspát :D 

• Jevo83

A zachytil som info, ze aj ovladanie maju opravit, tak snad….:)

• faitheater

+ chtějí přidat i nastavení obtížnosti. 

Nolifeři a “git gud” fabatici budou samozřejmě prskat, ale já osobně budu rád. 

• mrcrow

ovládání zlepšují/mění s každým patchem, jako občas některé věci jsou trochu "clunky" ale už jsem si tak zvykl, že mi to nějak nevadí, stále nasazují nové QoL feature a lepší keybindy

ono to ovládání by asi nebylo tak špatné, ale tím, že tam je asi 350 dovedností, tak to mají tak kostrbatě naimplementované, a je vidět, že to bylo primárně dělané na controller, ale i s tím to není žádný zázrak (hrát to na tom, tak dávám asi refund hned :D )

• Sťažujú sa asi len no life hráči. Mať v hre stovky hodín, pričom nieje na trhu ani mesiac je celkom umenie.

Keď po rokoch kúpim hru v zľave a dostanem achievement, že som hru dohral po 40h a vidím, že ho dostalo možno 50% hráčov tak mi je jasné že väčšina ľudí ani kratšie hry nedohráva.

• Inquisitor

no 50% je ještě hodně slušný. průměr je kolem 20%. moc lidí hry nedohrává:)

• Vopi

Vylydněná 😬

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit