Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kruci, úplně jsem zapomel a teď lituju toho, že než jsem šel do práce tak nedal stahovat starší díly :D

• Jevo83

Ved to ma hadam menej ako 10 GB, to sa stiahne rychlo😀

• Exodus má hodně

• ALHAZRED

Novoraich, výborne.  Gluchovskij je šialenec, v tom najlepšom zmysle slova, a čo sa deje na východe mu velmi leží v žalúdku! Verím tomu, že táto hra bude zase v rusku zakázaná, ale veď rusi, tí si dajú všetko zakázať... Pokračovanie, zase o niečo temnejšie...lebo toto je tvár vojny, a jej následkov...ale vás politika nezaujíma, lebo vy, sa máte dobre...že...!!

• Jevo83

Treti diel knihy bol asi najtemnejsi a nebudem spoilerovat, ale vyvrcholenie deja je specialne pre (nielen, ale v EU najma) Slovensko ako sonda do duse minimalne polovici naroda…

• iSpirit

Ten trailer vybrakoval Death Stranding, ale jinak fajn. 😉

• Můžeš být prosím konkrétní, v čem si myslíš, že to krade z DS. Přiznám se, že DS jsem nehrál , viděl jen trailery jedničky a pak příběhové videa z 1. dílu. Ale to co je v traileru na Metro mi zatraceně věrně kopíruje to, co je v knihách a co chybělo minimálně v prvních dílech (halucinace). Díky za odpověď 

• iSpirit

Symbolika, sureallismus,  ty řetězy  za postavou působí ja něco neviditelného, co ho drží ve světě alias metafora viny, minulosti či traumatu. 

Za mě dost podobné s motivem Cliffa či Neila. Neila drží vina, minulost, kterou chce odčinit. To vždy demonstruje Kojima určitými vlákny za postavami přesně jako tady v Metru ty rětězy. 

Za mě stejná premisa traileru, co nám v minulosti říkaly trailery na DS, nebo alespoň si je takhle pamatuji.

• JohnyTheZik

Kromě mizícího dítěte (což je navíc o něčem jinym) a metafory spoutání (tady řetězy, v DS BTs propojený kabelama) vůbec nic. Tematicky možná trochu podobný, ale rozhodně to neni vybrakovaný.

• Exodus byl luxusní, těším se velmi. I když se trochu bojím toho, že nové Metro bude údajně plně open-world. To je skoro vždycky recept na rozbitost při vydání a nejméně dva další roky patchování.

• Inquisitor

chvilkama mi to přípomínalo silent hill, už chyběl jenom pyramid head:)

miluju stalkera i metro, takže se hodně těším. to nemůže špatně dopadnout:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit