The Division bylo původně tradičním MMO. První verze neměla ani pořádnou akci
-
Na The Division vzpomínám s láskou a za mě je to stále nejlepší cover shooter. Jen ten bullet sponging se možná dal vyřešit líp. Třeba větší příklon k realismu (regulérní pancéřování bossů, které by bylo nutné odstřelit) a omezenější zásoba munice (včetně např. přebíjení celých zásobníků jako v Mafii; nechápu, proč je to taková vzácnost). Ale stejně to byla sranda, najmě v partě.
Bohužel repetitivní endgame nemohl bavit do nekonečna.
Jo a taky nejlepší ztvárnění zimy v PC hrách, ještě umocněné v survival režimu.👍
-
-
Jo, když na mě přiběhl cápek v mikině s kapucí a já mu do hlavy nasypal celej zásobník z ne zrovna slabý zbraně, on mě na oplátku majznul pálkou a já byl na místě mrtvej. Úžasný. Ten disk jsem potom vytáhnul z konzole a šel ho hodit do popelnice (jako fakt že jo).
Něco tak směšnýho jsem dál odmítal hrát. A ty naprosto příšerný zvuky zbraní mě pronásledují dodnes.
Ale zasazení bylo fakt super. Škoda že hra byla taková kravina...
-
Souhlasím. Ja si po uvedeni prvního traileru myslel, ze to bude neco jako DayZ, kde budu čekat nekde v baráku na nic netušící hráče a okrádat je o vybavení z Dark Zóny. V betě přišlo velké vystřízlivění a dohral jsem to až po letech 😀
Dvojka mě taky bavila. Ale fakt ze to mohli udělat jako Wildlands/Breakpoint, kde může dávat aspoň headshoty atd.
Nemel jsem ted možnost vyzkoušet ten realism mod pro D2. S tim bych do toho zas šel.
-
Jo, taky jsme si prvni Division moc uzil, dvojku uz pak tak moc ne, ale az najdu cas zkusim nejake to nove zimni DLC z nostalgie ale na mobilini verzi asi uz cas nezbude.
-