Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Průměrná hra s průměrným příběhem nic víc 

• Zrovna příběh je v KCD jak z béčkového filmu. Ta hra je skvělá navdory tomu hloupoučkému příběhu. 

• Příběh každé hry se dá podobně zredukovat. "Planescape Torment je o týpkovi s amnézií co zjišťuje následky činů svých předchozích inkarnací a přemýšlí o nesmrtelnosti chrousta". Ve skutečnosti je příběh KCD špičkově napsaný, skrze víc než stovku nelineárních questů, s tunou dialogů s detailně vyprofilovanými postavami. Závěrečné setkání s von Aulitzem patří k nejlepším scénám co se ve hrách dosud objevily. Cena je naprosto zasloužená, nic lépe napsaného a v podobném rozsahu minulý rok nevyšlo. Ne, E33 to opravdu není.

• aspa

to je úplně jedno, tyhle ceny jsou úplně random a rozdává se to populárním hrám, kdyby KCD2 vyhrávalo více celkových GOTY, tak tady bude BAFTA pro hru roku a Claire za příběh. 

Důležité je, že něco vyhráli a přejme jim to.

• KorkanCZ

Já musím zkusit ten Clair rozehrát znovu a udělat si na něj opravdu klidný víkend. Zkoušel jsem to už dvakrát a pořád nechápu co je na něm tak úžasného...

• LiarForHire

Takhle, Clair Obscur je tak 8.5/10, ale zaprvé má silný příběh, zadruhé je ten soubojový systém chytlavý a zatřetí ta kombinace příběhu a soubojáku tvoří extrémně kompaktní zážitek, který uteče díky rozumné délce. V člověku to prostě zůstane jako celistvý herní zážitek. To se málokdy povede u filmů, nedej bože u vidodeohry.

• KorkanCZ

Rozhodně je to super a úspěch jim přeju. Taky nelituju, že jsem si tu hru koupil a znovu se do ní zkusím dostat. Jen mi pořád nechce štimovat ten olbřímí úspěch s tím co jsem si reálně zahrál :-D..

• Dohrál jsem jak Clair, tak KCD2 a pro mne jasný vítěz KCD2. V Clair mne nadchl soubojový systém (i když od poloviny hry jedete defacto stále ty samé kouzla) a hudba, jinak čistý koridor....

• Jj, pro mě bylo clair poměrně těžké zklamání. Hlavně ke konci hry, přitom na začátku to vypadalo moc fajn. Příběh a svět ze začátku vypadaly fakt zajímavě. Ten prvotní nápad byl super, ale potom se jim to začalo trochu sypat a přestat dávat smysl. Soubojak byl pěkný, ale po case přesně člověk točil jenom dokola totéž a navíc nepřátele měli tisíce životu a pizlat jednoho půl hodiny už nebyla zábava. A svět byl přesně jenom koridor s občasnou jednou odbočkou s truhlou na konci. Jsem pak uz ty lokace jenom probíhal, abych se dozvěděl, jak to dopadne 

• Derp_1337

Ano, ke konci Clair Obscur ztrácelo dech. A samotný konec byl pro mne zklamání. 

Jako celkově to byla dobrá hra, ale když ten konec člověku nechá nepříjemnou pachuť v ústech, tak to je špatně.

• aspa

to je tak, když slepíš x her, co už vyšly, zjednodušíš to, dáš tomu pozlátko a servíruješ masám.  Co na začátku funguje, ukazuje na konci jenom smutnou pravdu. Jako produkt geniální, jako hra hodně za mě kontroverzní. 

• chlapci a děvčata z warhorse studia si to zasluhujou už dlouho a konečně, konečně po takové době jsou za to odměněni! Svět místo kvalitních her vybírá většinou samé bejkárny!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit