Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FarkyJTV

nemyslim ze ludi co si to predplatia velmi zaujima call of duty....ja osobne vyuzivam gamepass tak raz do roka aj to na pc...preskusam novinky a zahram....par veci som tam presiel...india jonsa,dajaky gears tusim a zopar indie veci....niesom velky spotrebitel pre tento artikel ale aj celkovo pre predplatne sluzby...mam len spotify...o mesiac aktivuje gamepass koli forze len na vyskusanie..chcel som zi zharat replaced kupil som ho proste na steame....

• wakorejsek

No tak zrovna CoD je to poslední, co by mě trápilo, dodnes jsem nepřičuchnul ani k jednomu dílu, takže čistě subjektivně super.👍

• honcka

Základ je nikdy si to přímo nekupovat u ms, přes kupóny od 3. prodejců se to vždy sežene laciněji - ultimate okolo 400, pokud má člověk kliku i laciněji

• bodmrazu

Daval bych si pozor na prekupniky. Kdysi jsem koupil u relative renomovaneho, ale pak my Microsoft zablokoval ucet, protoze ten kod byl puvodne koupen kradenou kreditkou. Takze kvuli par usetrenym eurum jsem prisel o ucet s hrami za tisice.

• honcka

vzhledem k tomu, že přes ms mám akorát gamepass, který hradím po měsíci, tak riskuju akorát tu měsíční částku. Nevidím žádný důvod proč hry kupovat přes ms store

• Jevo83

No mozes mat napriklad ten dovod, ze mas xbox a nemas gamepass, pretoze si kupujes iba hry co ta bavia, hras ich dlho a chces ich mat v kniznici

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit