Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

No, co se dá dělat. Lezu sem furt, užívám si elitářských bojůvek v diskuzích, něco tady počtu (Co za to "prémium" dostanu? Nechtělo se mi to číst. 😂) a pořád mě to baví. Staré časy mi chybí i nechybí, protože panta rhei. Navíc, Tieto, Jakube, pamatuj! 😎

• cms.jakub-malcharek

Pamatuju!!! Obcas me Tieto budí ze sna 😄

A díky!

• Sir_Emental

No nevím, zní mi to, jako byste byli v těžce červených číslech a tohle byl poslední pokus web zachránit. A když se to nepovede, aspoň si ten konec uděláte hezký tím, že budete psát o tom co vás baví a ne o tom, co jen sbírá návštěvnost (tak by to snad mělo být pořád, ne?).
    Já vás přestal pravidelně navštěvovat po řadě bezdůvodných smazaných komentářů. Herní web není exaktní věda, rád si přečtu různé názory různých lidí, a kvůli redakčním čistkám je zde zcela mrtvá diskuse a tedy i komunita, o kterou mi na těchto webech jde celkem hodně; celkově komunikace redakce-čtenáři je zde hrozná. Dávám vám tak rok a půl, ale jestli se pletu a prémiový obsah vám zajistí financování, budu jen rád, přece jen jsem tu kdysi strávil hodiny a hodiny. Tak hodně štěstí!

• komunikace redakce - čtenáři není hrozná. Ona neexistuje... jinak podepisuji v plném rozsahu.

Ještě bych dodal, že si myslím, že převážně to tu čte starší generace hráčů, tedy banda co na diskusních forech vyrůstala a je to naše poznávací znamení. Bohužel minulé vedení to nepochopilo a nesmyslným křížovým tažením proti názorovým střetům to tu pohřbilo. 

Já tady chodím, ale zrušil jsem fin. podporu po několika banánech (nemyslím ty, kde jsem (s)prostě ulítl, to beru), kde jsem nechápal důvod a redakce na můj slušný dotaz emailem  nereagovala. Takže moje peníze už nedostane.

• Sir_Emental

Vidíš, ten nezodpovězený dotaz e-mailem mi připomněl starou bolístku, kdy redakce hledala externí spolupracovníky a chtěla mailem poslat nějaký článek, tak jsem jeden sepsal, a nikdy neodpověděli :D Po měsíci jsem jim psal jestli jim e-mail došel, a opět neodpověděli, tak jestli ani na tebe nereagovali, asi nebude chyba v poštovním systému :D 

• Carnage666

Připojuji se, taky jsem psal maila kvůli banánu k terý sem nechápal a bez odpovědi. 😀

• Dekujeme za info, ale my jako prumerni obcane na to uz nemame, je to tezke pochopit? 

Musi se platit najem, jine vydaje, ted clovek aby splacel jeste weby? Je to vtip? Takze zacneme...

zpravy: 1. web chceme se docist ty lepsi, takze platis mesicne 199czk, pak idnes premium 99czk mesicne, pak dalsi web.

Email: ten zase stoji neco, jasne prece musi byt premium a podporit se,

Ted koukani tak Netflix 400czk mesicne, pak dalsi kanal to bude tak 1000czk mesic,

Ted dalsi web...

a jeste joo vlastne herni, tak jeste ty herni weby.

To vse mesicne splacet, uz na to nemame, budete muset zkrachovat :D 

• honcka

Ono je pak otázka, co za ty peníze dostaneš, když zůstaneme u her, tak jestli místo ročního předplatnýho za pár článků si nekoupit půlroční gamepass

• Morraw

To mas premium weby, podcasty, hudbu, eshopy, televize… 😛

• presne uz na to lidi nemaji :D 

• Hodně štěstí, ani omylem. V dobách, kdy to tu za neco stalo, kdy tu byl Pavel, Lukas a dalsi, dondiskuze chodil Jack apod. :) to byly zlate casy, dnesni mamraj co jste z toho udělali, ani nahodou. Vsechno to nastartoval Alesek, presne jak jsem tehdy rikal, kdy me banoval za to :)) tak si to ted uzijte.

• cms.jakub-malcharek

Pavla můžeš sledovat na jeho kanále, Lukáš je v Questu. Mě spíš přijde zvláštní ta potřeba navštěvovat a trávit čas a energii na "mamraj" webu, který se ti tak strašně nelíbí, že mu just přeješ, aby se mu nedařilo. Je tu spousta herně zaměřených tvůrců, třeba bys našel volání jinde.

• Když ti někdo soupne predplatny, tak tu podlizave dekujes u kazdeho prispevku, jakmile nejaka kritika, tak se certis a posilas jinam. Klasika, pak se nediv, ale to bys musel videt dal. Tady nejde o to, kde koho muzu sledovat, pisu o tom, jake tu driv byly skvele casy nez to Alesek rozdrbal a prisly jste vy novi, to ale nepochopis. Udelali jste z toho neco sileneho, aby se tu prasatko vyznalo a to se bavim jen o vzhledu, ovalita celkove psani a vseho sla dolu, vubec tu neni spravne srdicko a to zrovna tebe povazuju jeste za toho lepsiho. No a pak tu zacnete za ten balast z lidí tahat prachy, mazec. Ale lidi si radi hraji na charitu, uz jen nejake ty hrnce :)

• triptich

ako názor ti nikto neberie, ale na rovinu: zlož ružové okuliare. časy sa menia a games s nimi. tiež mi chýba "stará" garda. robili to inak, ale pohli sa ďalej (ak ich stále sleduješ, tak to musíš vidieť). prišli noví a po nich ešte ďalší a teraz je tu koľká? tretia, štvrtá zmena? a tá to robí po svojom. a je to tak dobre. keby len kopírovali pôvodnú redakciu, neboli by to ani starí ani noví. 
          nemusí sa ti to páčiť, tiež mám výhrady, ale vyplakávať, ako to bolo lepšie? nebolo. bolo to iné. my sme boli iní.
          nesedí ti štýl games? je to úplne fér. máš to šťastie, že je tu slušný výber konkurencie. platenej, aj neplatenej. 
          P.S.: možno by si mohol prispieť a dať konštruktívnu spätnú väzbu/kritiku, čo také by mohli zmeniť, čo sa pod vládou aleša tak radikálne zmenilo. 

• cms.jakub-malcharek

Já ti to neberu. Povzdechy nad Zlatymi casy obcas slychavame. Kazdy si rad zavzpomina na stare dobre casy, kdy trava byla zelenejsi, internet lepsi, google lip vyhledaval, atd…

My ten web radi budem delat pro ty lidi, kterym se libi a radi jej podpori. Tem, co volaji po nejake dobe pred x lety nemame bohuzel jak vyhovet. My bychom taky samozrejme radi zase pracovsli s nasimi kolegy a kamarady a s plnou redakci  premium je mimochodem cesta, jak se toho muzem pokusit dosahnout  

Ten neprehledny balast s reklamami mimochodem i to premium zrovna resi. Vyzkousej na mesic, uvidis. Treba se ti budou libit i ty clanky se srdickem. Zrusit muzes vzdycky ;)

• Nevyzkousim, sem zajdu jednou za mesic z nostalogie ani nevim proc, hrani slo stejne do sracek jen o tom nekteri nevi jeste. My starsi jsme zazili svoje skvele casy, ro nam nikdo nevezme a uz se to nikdy nevrati, byla jina doba, dnes je to marne uz.

• Sakra, znis jak duchodce nad hrobem :)

• Jevo83

Hranie neslo do sraciek, len sa ti stretavaju tri skutocnosti - mas menej casu, vychadza strasne vela hier, uz sa nevies po tych rokoch nadchnut.

S casom nepomoze nikto, neverim ze mas dohrate vsetky kvalitne hry od roku 1990 a pokial Ta hry nebavia je to Tvoj osobny vyvoj, nie vina zabavneho priemyslu 😎

• 0011

A ty seš kterej jako? Jejdasek, Ucho, LV426, troll.diskusni? Hraní do srajdy nešlo jen už to nejsou 90 kdy vycházela jedna přelomová hra za druhou, z Áčkové produkce třeba Pragmata je úžasná, ale vychází spoustu indie klenotů, teď třeba hraju Monster Sanctuary, což je metroidvanie ale souboje jsou tahové... je toho spoustu, pro  stromy nevidíš les.

• vonTossis

"hrani slo stejne do sracek jen o tom nekteri nevi jeste".

Tak dík, že jsi nám to vysvětlil. 

• Kompost

aby som to zmietol zo stolu: nechystam sa kupovat predplatne.

a teraz k veci, hovor za seba. niektory z nas si sice radi zaspominaju na stare casy co bolo ako bolo ale mame dost rozumu na to aby sme do toho netahali ruzove okuliare a doomsay o tom jak je vsetko k h*vnu - neni, veci su proste inak len si sa zasekol v case. evidentne to tu nie je pre teba, hranie ti slo do "sr*cek" tak co as trebars presunut k magazinu o strikovani rukavic a prestat minat ten zbytok mentalnej energie co ti ostava na mamraj? 

• Přeji hodně štěstí. Jen s posledním odstavcem úplně nesouhlasím. Jasně, velké platformy jsou plné AI slopu, ale i tak je pořád hromada spolehlivých zdrojů, ze kterých lze získat kvalitní informace o tom, co se chystá, co vychází a jaké to je. A v rámci tohoto máte prostě pořád spoustu konkurence, která dokáže tyto informace podat zdarma. A tím jak byl váš web kvůli reklamám dlouhodobě téměř nepoužitelný z telefonu, tak třeba já už jsem si dobré alternativy našel :-/ Takže pro mě to nebude, protože sem chodím spíš ze zvyku :-/

• Oke... ať se daří.

• Lukyz

Já jsem asi tukan, ale nikde nevidím, kde si premium aktivovat 🤔

Jinak krok je to v dnešní době asi pochopitelný. Kvalita a udržování si kouska dětství (jako Level a RetroNation) něco stojí, tak přeju hodně zdaru 🍀

BTW neuvažujete o funkci pro premium uživatele, kde by jim někdo napsal důvod, proč byl komentář smazán nebo dostal ban? 🤭

• https://games.tiscali.cz/premium

• Lukyz

Již máte zakoupeno Games premium 😁 Tak proto.

Už asi tuším odkud vítr fouká, čas kontaktovat podporu 🤭

• cms.sarka-tmejova

To vypadá na nějaký dávný databázový renonc, ale už by snad měl být opravený🤞

• Držím palce, pro mě ne, protože sem lezu občas, ale fér cena i přístup. Jen bych udělal třeba tabulku co je free a co ne, ať mají lidi lepší přehled

• redicius

Úplně na první dobrou nedovedu říct rozsah toho, co mi nabízíte free a co bude placené. Zkusil bych to pro jistotu nějak srozumitelněji. Nemám problém s částkou, ale nerozumím tomu 😅 Srovnání např. s třeba idnes, kde je z článku dostpný první odstavec a zbytek ne?

(Jen takovej postřeh, nechci úplně dpověď, spíš jestli neupravit ten prodejní text.)

• Derp_1337

Kdyby byl pro "free" dostupný jenom první odstavec článku a za zbytek článku si musíte zaplatit, tak Games přijde o většinu čtenářů. Konkurence je tvrdá a oni rádi přetáhnou čtenáře.

• JohnyTheZik

To ale neplatí pro všechny články, jen právě pro ty premiový, aby si člověk dokázal udělat názor, kolik toho vlastně je a jestli mu ty glosy a úvahy dávají smysl pro pořízení předplatnýho.

edit: což teď, jak koukam, je přesně případ u games. Výborně 😎

• Davies182

Hodil jsem Vám to na rok a neváhal ani minutu, tenhle server nesmí nikdy zmizet 🙂, a tematičtější obsah uvítám!

• cms.jakub-malcharek

Ježiš, to je skvělé, děkujeme! My nikam nemizíme, to nemělo vyznít, že jsme v nějaké existenční krizi. Možná tvůrčí a chcem dělat ten web... trochu jinak, než fungoval posledních 10 let :)

tak doufáme,že bude bavit (a že bez reklam to bude počteníčko!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit