Expanze si zaslouží pořádné videoherní zpracování. Zvládne to Osiris Reborn?
-
Vlastně mi přijde hrozná škoda, že Premium přichází nyní. Přijde mi to jako nejméně vhodný okamžik pro tenhle server za nevím jak dlouhou dobu a trochu z toho cítím, že je spíš někde výše problém s financováním.
Problém mám teda hlavně s tím, že pro mě s výrazným osekáním redakce výrazně klesla i kvalita serveru. Teď to nemyslím vůbec nijak špatně vůči Šárce nebo Kubovi, jejich články si pořád rád přečtu, ale lidi jako Pavel Makal nebo Vašek Pecháček extrémně citelně chybí a je to prostě znát. Když byla takhle silná sestava, pochopil bych paywall. V tomhle osekaném režimu, asi bohužel spíš ne.
I tak ale samozřejmě přeju, ať to dobře funguje :)
-
přes 20 let navštěvuji tento server za účelem přehledu dění v herním světě. vždycky všechno rychlé, komfortně a přehledně ke čtení a teď za to mám platit ? sorry, ale jdu jinam.
-
-
Ty jsi "skvělý" úkaz.
-
Vypadni, ty socko.
-
-
Som zevdavy ako dlho recenzie budu mimo paywall, a ked ich tam daju, mnoho ludi asi emigruje inam, kedze stale su weby kde sa o hre dozvies tak ci tak, ci uz na YT alebo aj pisanom texte. Otazna je len kvalita, Games.cz som cital rad (recenzie) kedze boli s hodnotenim prisny.
Games.cz popritom patri k webom co som zacal citat v ich zaciatkoch, aj ked zatial posledne konto tu mam len par rokov. (holt mam uz daco cez 40 a cca patrim ku generacii co viac rozumie ludom okolo Alesovho veku O:-) )
-
-
Mám stejný dojem, recenze jsou tady nejhodnotnější obsah, obávám se, že na ně dojde spíš dříve než později.
-
-
Zatím mne ty zlaté nálepky Premium nutí číst i články, který bych normálně ignoroval, takže asi fajn nápad 😄😉.
ME jsem kdysi hrál jen jedničku a na zbytek si už nikdy nenašel čas, ale nemrzelo mě to...
Z Expanze jsem četl tři knihy a pravidelně dokupuji a sbírám, ale zatím dál nečtu kvůli jiným literárním must-počinům.
No a ten seriál: sorry ale kvůli značce Asylum jsem k tomu prostě nikdy nesehnal odvahu 😆.
-
-
neviem no, Paywall na games.cz. Smutny milnik pre tento dlhorocny web.
-
-
Ber to tak, ze doba sa meni. Z vela veci, co boli kedysi mainstream a vedeli sa zaplatit z reklamy je postupne niche segment. Kolko z nas je tu vo veku 13-18r a okrem pozerania YT cita aj recenzie a texty? Z diskuterov mozno ani nikto…
-
Klasicky servis: recenze/novinky mas porad vsechny.
-
Není na tom nic smutného.
-
-