Pod radarem: Středověké umění, zlatá horečka, správa pekla i gekoní dobrodružství
-
Tyjo, nejdřív jsem si myslel, že mě nějak blbne prohlížeč, že vidím jen první článek.
Vůbec by mě nenapadlo, že hodíte monetizaci i na současné rubriky. Myslel jsem si, že to bude na nějaký nový, prémiový obsah, kde si redaktoři dají práci s články opravdu do hloubky pro lidi, kteří o toto budou mít zájem.
Tím neříkám, že na tomto práce není, ale abych za toto dal 130,- měsíčně? No každého věc.Já na games chodil ještě před tím, než to bylo tiscali games.
Král je mrtev, ať žije král.
Tak se tu všichni mějte :)
-
-
No myslet sis to samozřejmě mohl, ale v tom textu o zavedení "monetizace" bylo přímo zmíněno, že volně dostupné zůstanou novinky a recenze.
-
-
No dobre, ak zmysel článku je v tom spropagovať malé indie hry širšiemu publiku, tak skrytím obsahu článku za paywall tomu moc nepomôžu
-
-
Já si taky myslím, že zrovna tohle by mělo zůstat zdarma. Jen jsem popisoval stav věci, jak nám byl poskytnut. Nebyl to můj názor. Dokonce si myslím, že významná většina by měla zůstat zdarma a jen nějaký opravdu výjimečný obsah by mohl být "premium". Já totiž games podpořil kvůli tomu, že to tady mám rád. Nehleděl jsem ani na to, co za to dostanu. A vzhledem k tomu, že tohle není "masový" web, si myslím, že většina, která si zaplatila premium, to udělala spíše pro podporu než kvůli dodatečnému obsahu. Ale neznám cílovku. To je úkol pro vedení games/tiscali, vyhodnotit si, na koho se snaží vlastně zamířit.
-
Jo, ta propagace tím trochu trpí. Mám jiný zdroj tohoto obsahu, který je taky placený. Logicky se pak autoři nemůžou divit, když na takovou prezentaci nedostanou do vývojářů recenzní kopii a musejí si ji zaplatit nebo představit jen demo. Tady si nejsem jistý, jestli autor článku představené hry i hraje.
-
-
Nečtu každý článek. Jen jsem projevil svůj postoj k současnému stavu.
-
-
-
Tak logicky dám za paywall to kvůli čemu sem lidi chodí a ne to kvůli čemu sem nechodí. Otázka je jestli si to ty lidi záplatí nebo chodit přestanou 🙂
-
-
Podle nějakých dřívějších postů měla tahle rubrika dost mizernou čtenost vzhledem k tomu, kolik práce na ní je.
Za paywall šlo všechno, co nejsou recenze, novinky a aktuality, takže i všechny témanické články jako tohle. Podobnou věc si už ale platím jinde.
-
-
Ha, tak Pod radarem bola posledná vec pre ktorú som na games.cz chodil, všetko ostatné su sa dozviem denne z iných webov oveľa skôr. Ešte sa schovávajú za nejaký vyšší level žurnalistiky. Na smiech.
-
-
Přesně. Na games.sk je toho ... oh wait
-
-
Myslis sector?
-
-
No vidíš. Teď už sem chodit nemusíš. Ahoj.
-
-
No s týmto prístupom ti to tu zachvíľu zavrú a budeš si môcť predplácať tak prázdnu domédu., tak veľa zdaru.
-
-
-
To těm malým vývojářům poskytujete vskutku medvědí službu, když upozornění na jejich hry schováte za premium 🙂
-
-
Trochu se bojím, že jde o poslední záchvěvy fungování. Po snížení počtu redaktorů (zrovna o ty nejoblíbenější) přichází, místo nějakých inovací, monetizace. Při tom právě Pod radarem je jedna z věcí, které mohly lidi přilákat. Jen to nesmí zůstat samo.
-
-
V zasade mas asi pravdu, zalezi ako uspesna bude konverzia… neviem aku maju navstevnost a prijmy z reklamy, ale je mozne ze budu potrebovat vyssiu konverziu cca 2%, co neni uplne lahke dosiahnut
-
-