Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl jsem si přečíst článek o nové aktualizaci POE 2 a nemůžu, protože je v premium sekci. A přes litr ročně za to nedám, protože kdybych si platil každý web, který desítky let navštěvuji, tak by mě to vyšlo na 10k měsíčně. Mrzí mě to, Tiscali games byl první herní web, který jsem sledoval.

• To nedopadne dobře. 

• Je to jen otázka času, nejdříve okleštili redakci asi na 3 lidi a šéfredaktorkou udělali mladou holku a nyní přišel čas na předplatné, dávám jim tak 1-2 roky a konec.

• Jester

Vlastně mi přijde hrozná škoda, že Premium přichází nyní. Přijde mi to jako nejméně vhodný okamžik pro tenhle server za nevím jak dlouhou dobu a trochu z toho cítím, že je spíš někde výše problém s financováním.

Problém mám teda hlavně s tím, že pro mě s výrazným osekáním redakce výrazně klesla i kvalita serveru. Teď to nemyslím vůbec nijak špatně vůči Šárce nebo Kubovi, jejich články si pořád rád přečtu, ale lidi jako Pavel Makal nebo Vašek Pecháček extrémně citelně chybí a je to prostě znát. Když byla takhle silná sestava, pochopil bych paywall. V tomhle osekaném režimu, asi bohužel spíš ne.

I tak ale samozřejmě přeju, ať to dobře funguje :)

• Je vám jasné, že kdyby tu "lascivní streamerku" dělala Šárka Tmějová, tak byste předplatitelů měli násobně víc?

• cms.sarka-tmejova

A?

• No že je to minimálně na zamyšlení, byznys je byznys a nikdo neprovozuje herní server z lásky ke hrám nebo jako charitu...

• No a co "Ze stolu"? Kde to má premium? Jedeme, ne?

• Morraw

Jeste možná jeden feedback. Nezdá se mi uplne vhodné dát za paywall uz existující obsah, který jsou lidi zvyklí konzumovat zdarma. Treba jako ted Dojmy z hraní nebo Pod radarem.

Měly by naopak vzniknout nové rubriky s extra obsahem, za který se vyplatí zaplatit. Na reklamy je tu Adblock, takže to taky není úplně prodejní artikl.

• Souhlas, to bude pro někoho dost mrzutý.

• no jestli Kuba bude v PREMIUM něco recenzovat nahoře bez...tak ihned předplácím :D

• Tak oni chtějí hlavně kvalitní texty, ne videa. Kdo ví, kolik jeho recenzí tak napsal:D

• Budou Premium články zamčené navždycky nebo třeba po půl roce zveřejníte (některé)?

• cms.sarka-tmejova

Některé články můžeme časem zpřístupnit, bude záležet třeba i na aktuálnosti. Do budoucna se odemykání nutně nebráníme, ale nemáme nastavený ani žádný časovač. Na druhou stranu, po půl roce už těch Premium článků v archivu bude víc, takže už se i váhavým spíš vyplatí si zaplatit měsíc na zkoušku a zkusit je zkonzumovat naráz :) 

• Karlos23

Dobrý den,

měl bych jeden dotaz. Neplánoval jsem si dál předplácet vaše Premium, přišel mi e-mail, že se stará platba ruší. Zároveň jsem chtěl těmito penězi podpořit Zdeňka Prince na Hero Hero.

Na vašem webu mi ale stále svítí, že mám Premium aktivní, tak jsem z toho trochu zmatený. Asi si ho nakonec nechám a rád vás taky podpořím, ale chtěl bych se zeptat, jestli se ta roční platba strhne automaticky, nebo ji budu muset provést sám.

Děkuji za odpověď.

• cms.sarka-tmejova

Dobrý den, jak je uvedeno v článku, stávající předplatitelé od nás dostali měsíc zdarma navíc, proto máte Premium stále aktivní, platbu u GoPay ale bude po vypršení potřeba provést znovu. My děkujeme za podporu!

• Co dělá ZP na HH? Něco jako Jirka na substacku? Má Zdeněk taky YT kanál?

• LiarForHire

Hrozná Princovina. Byl to nejméně zajimavý člověk v celém Levelu. Spojil se s Bigasem, který měl zájem a zápal a tak dělali Vortex, takovou ČT mezi herními kanály. Do podcastu vzali ještě Modráka a to byla poslední ingredience.

Vsadím boty, že Vortex zaniknul z jeho iniciativy. A teď s křížkem po funuse začíná vlastní projekt? Fakt směšná postavička

• Vortex byl zajímavý projekt. Oceňoval jsem hlavně zaměření na menší české vývojáře a rozhovory s lidmi z oboru. Bez Zdeňka by nevznikl a ano, zanikl také z jeho iniciativy, což není žádné tajemství. Jirka to bez něj dělat nechtěl. Někdy toho člověk už má dost nebo chce za svůj čas a práci trochu lepší živobytí. A nevidím nic špatného na tom, že si pak založí nějaký přivýdělek s něčím, co ho baví. Předpokládám, že si nemyslí, že na tom zbohatne.

• Karlos23

Ano a ano 

• kedysi som zapocul ze dost vela kudi tu mate zo SR. Bolo by jan davat hned dopredu vediet kolko to je EUR. (momentlane mi to ychadza na 50EUR/rok), ale zatial som is nepredplatil, takze len prepocitavam... a 50rok by bolo cca OK.

preco mam pocit ze sa tu obcas siria nalady voci SR komunite? + preco mam pocit ze je na tom podobne aj isty redaktor z Games.cz

ten posledny/"posledny" fight klub kde ste sa snazili odovodnit predplatne moc dobry dojem u mna nezanechal (tym myslim ten sposob obhajoby premium)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit