Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morlang

To, ze najednou zmenite vasi nejzajimavejsi sekci na Premium, me nedonuti vam to zaplatit, spis me to konecne odradi od navstevovani vasich stranek. 

• vonTossis

Pokud "konečně", tak sis už dávno mohl najít jiný zástupný důvod, ne?

• Morlang

Chodim sem uz pres 20 let, je to takovy muj zvyk... Kvalita i obsah webu za ta leta různě stoupala a klesala, coz jsem s radosti prekousl - redaktori se meni, to je normalni. Ale agresivni monetizace poslednich let, v podobe nepreskakovatelnych reklam a vizualniho smogu kolem hlavniho feedu a v clancich, me uz casto znechuti natolik, ze clanek prestanu cist v prvni ctvrtine... Chapu, ze web si na sebe musi nejak vydelat, a podpora ze strany tiscali skomira, protoze skomira samotne tiscali... Mnozi mohou namitat, ze je to z me strany sobecke, ze ani nepodporim web, na ktery chodim 20 let. Jenze ja bych sem ani chodit nezacal, kdyby to vypadalo takhle. A uprimne - pochybuji, ze penize z Premia pomuzou primo webu a neztrati se nekde v tiscali díře. 

• cms.jakub-malcharek

V prvé řadě moc děkujeme za dlouholetou podporu a návštěvnost Gamesů, fakt si toho vážíme.

Ono, k tomu, proč se Premium vůbec zavedlo, jsme se vyjadřovali už několikrát, ale nejsou to jenom extra články, ale právě i zrušení všech reklam. Jestli jsou ony třeba tím hlavním důvodem, proč se vám u nás špatně přebývá (což plně chápu), tak doporučuji na měsíc vyzkoušet a uvidíte.

Stran toho, kam ty peníze jdou – tak příjmy z Premium jsou mnohem transparentnější, než třeba nějaký příjem z reklamy, která se navíc často prolíná skrz několik webů a podobně.

• Morlang

To znamena ze prijmy z games.cz premium jdou primo na podporu games.cz?

• cms.jakub-malcharek

Je to tak, jde to na provoz webu a redakce.

• vonTossis

Shapez jsem měl ignorovat. Já si to říkal. Ach jo. 

• ZOLLINO

na Shapez 2 se chystam, nemam?

• vonTossis

Je to luxusní. Akorát je to obrovský žrout času, a toho mám málo, i když je hraní můj prio 1 koníček. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit