Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

Mám rád japonské hry, Capcom, ale tady 9 fakt jako ne. Tady tak 6-7, když zavřu jedno oko. Xbox 360 hra s ne moc dobrým story, dialogy a postavami, které tě začnou zajímat až úplně na konci. Nevím, za mě to mělo shořet ve vývojovém pekle, absolutně nic mě to nedalo a to jsem se na to fakt těšil.

PS. Ten Ray-Tracing je absolutní příšernost, tohle nemůže projít přes kontrolu kvality, jestli je to reklama na Path-tracing, tak příště od mě Capcom peníze nečekej, a opravdu nejsem ochoten akceptovat neustále artefakty v obraze. Šílenost, co si dovolí tvůrci. 

• faitheater

Kdo to hrajete, chci se zeptat na jednu věc:

Mám upgradované zbraně/hacky přes Unit Printer. Mám třeba Shockwave Gun level 3, Charge Piercer taky level 3 atd.

Řekněme, že se vydám metrem do boje a vezmu si s sebou Shockwave Gun level 3. Když ji pak během hraní vyměním za Charge Piercer (třeba z bedny nebo po nějakém botovi), tak ta zbraň bude level 3? Nebo nějaká úplně základní?

Tohle jsem nikde nenašel a nějak mi ten systém upgradů není úplně jasný.

Snad jsem to napsal nějak srozumitelně :)

• faitheater

Tak nic, jsem jenom slepý :) 

Už jsem to našel. 

• FarkyJTV

ja som hral to demo a ten akoze hacking sa mi ohral akurat po odohrati toho dema...bossa som este ako tak dal...neni to dlhe 8-9 hodin co za 60 eur je celkom dost...asi by som si doplatil uz tych 20 eur a kupil death stranding 2 tam je ovela viac contentu..

• Inquisitor

jo já koupím až to bude tak za tři stovky:)

• Morraw

Na mě to působí neuvěřitelně meh, ale podle recenzí je to fakt dobre a docela i krátké, tak jsem to hodil aspon na wishlist :)

• ma tak napadlo, da sa to hackovanie nejak zlahcit? (bud uz nastavenim hry alebo samotnym hranim hry a ziskavaniu nejakch ulahcovatkov nakupom v hre hernou menou alebo podobne) lebo multitasking uz u mna nie je to co byvalo O.-) a vlastne to je jedine velke minus u mna u hry.

btw. hype je opat velke*y :D

• faitheater

(MINI SPOILER ALERT?)

Teď se mi odemkla  možnost autohackování.  Ale není to úplně od začátku hry. Dostal jsem ho až po zabití 2 mini bossů. Jsem možná někde mezi 1/3 a 1/2 hry (veeeelmi hrubý odhad).

• ako co som videl na viedach po nete tak som zhliadol ze Diana to spravi sama ale ci je to vzdy som sa nedozvedel. Pripadne ze to je len v istych pripadoch (pravdepodobnost smrti Hugha).

Ale uplne autohackovanie aspon par zakladnych typov mobov by pomohlo, pripadne moznost hackovat len bossov (ci uz minibossov alebo standartnych)

• BedStOrm

Už se nemůžu dočkat pátku. Objednáno mám od zahrání demoverze která mě neskutečně bavila. Jsem moc rád že se hra povedla. Capcom letos válí , Resident byl fantastický a Pragmata bude taky a to nás letos ještě od Capcomu čeká Onimusha 💪❤️

• Dík za recenzi. Těším se, ale kvůli zranění pravé ruky musím cca měsíc počkat. ☹

• Musis ty ruce vic stridat..😛

• No to radši ne, jedna otevřená zlomenina mi stačí 😂 . Ale hojí se to hojí. 

• nie tak davno som skusil DEMO na Steame a sice tam boli niektore gameplay veci ake boli v RERequiem (sak ten isty vyvojar) ale aj tak ma to nejak neoslovilo a hackovanie sa mi zdalo umorne a prilis silne, narozdiel od cistej akcie.

Ale aj tak nemozem vylucit ze raz to mozno zahram, raz... (alebo kuknem video ohladom pribehu O:-) )

• mr.clayman

Jsem rád, že intuice mě (opět) nezklamala. Těším se na pátek.

• TheSuffering

Psychicky jsem nevydržel ani demo, ale užijte si to kluci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit