Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Tak, toto ma velmi bolí. Velmi. Alien Rogue Incursion je asi to najlepšie čo na VR heatsete môžte hrať !! A to nevravím o tom, že hranie vo VR je niečo iné, ako blbý monitor! Navyše, je to môj splnený sen, VR hra proti alienom...a velmi vydarená...A Part 2 už nebude. Či už bolo rozhodnutie najprv urobiť prvý diel na monitor dobré, to už neviem, v každom prípade VR komunita nie je ešte dosť velká, aby sa im to dostatočne zaplatilo...ŠKODA...možno sa toho ešte niekto chytí, ale to prejde ešte vela rokov... 

• Už něco udělejte s tím designem! Taková značka a máte design jak něco z roku 2010! Viděl jsem fanouškovské neziskové projekty, které vypadaly líp!

• Rohlikator

Máš tu nejsilnější Sci-fi IP ever. Máš k dispozici ty nejmodernější vývojářské nástroje, engine a díky silnému dodavateli i finanční zdroje. Přesto to totálně po..... 3 z 5 Alien her jsou more or less trash. Nerozumím, jak se to může stát :)

• A když někdo konečně udělá aliení hru všeobecně uznávanou jako kvalitní a věrnou filmové předloze, stejně to finančně pohoří, protože se tam nemůžeš zastřelit dostatek vetřelců. Mám na mysli Alien: Isolation.

Asi to není ta nejsilnější sci-fi IP ever pro herní adaptace.

• ALHAZRED

Velmi sa pofakalo to že Colonials marines domrvili ako mohli...a to je fail storočia. Keď som hral prvú misiu vravím si prečo ludia nadávajú veď je to super, ale kvalita šla prudko dole a koniec bol utrpenie. A potom si kravaťáci povedia že ludia o alienov nemajú záujem...AVP to isté...Potichu a opatrne sa teším na Alien Fireteams 2 ale velmi opatrne...

• ALHAZRED

Lebo to asi nie je tak, ako si myslíš! Tiež by ma zaujímalo, prečo hier s alienmi nie je viac, hlavne horrorovych strielačiek, zo pár by sa určite vydarilo, ale investori si asi nemyslia, že je to dobrá investícia...A tento prípad...to asi nebola...Hra je na pomery dnešného VR vysoko nadpriemerná, po všetkých stránkach, aj tak sa dostatočne nezaplatila...ludia na VRko kašlú...a port na PC-monitor? To sa asi nedá dosť dobre urobiť, pretože je to jednoducho NEBE a DUDY...hrať sa to dá, ale neni to ono !

• Já na VR nekaslu, ale tohle jsem nepodpořil. Kámen úrazu byl z části marketing. Byla chyba hned říkat, že plánují part 2. Byl kolem toho zbytečný humbuk a já si řekl, že part 2 pravděpodobně nezvládnou. Další impulz byl samotné vydani, kdy hra byla neoptimalizovana a mela bugy. marketing byl slabý, znám několik VR hráčů, kterým jsem o hře řekl cca 2 týdny zpět a vůbec o ní neslyseli

• ALHAZRED

Ja to vidím inak. Nebola chyba, že slúbili Part 2, ale to, že až po vydaní povedali, že toto je len Part 1, takže napriek celkom dlhej hre, je polovičná a ludia si kúpili polovicu hry. Čo sa týka optimalizácie, to je KEC...hral som hneď, žiadne chyby nemala a jediné čo mi vadilo, bol velký rozptyl pulznej pušky, a tým slabší účinok, ale asi to bol zámer, upravené módom. A marketing? To tvoji známi žijú v jaskyni, lebo všade na herných weboch sa o tom písalo, a na bilboardy asi prachy neboli... Každá sranda dačo stojí, ale tu napríklad ani nebola recenzia!...Ja mám také skúsenosti, že keď volám domov známich, aby sa na to prišli aspoň pozrieť, nie, im stačí monitor !! Problém vidím v tom, že je to proste VR hra a o tých sa naozaj málo píše...je to TAK!!

• No, oni Part 1/2 oznámili před vydáním, tuším v dobách, kdy zhruba startovaly předpobojednávky. A hodně lidí tam začalo šílet, že chtějí jen rýžovat peníze. Osobně myslim, že to chyba určitě byla, protože i kdyby kolem toho nebyl povyk, tak je tu další skupina lidí, která prostě počká na obě části a koupí kompletní edici. Myslim, že oznamovat to nebylo nutné a nadělalo to víc škody než užitku.

Pr si myslim že slabé bylo. Samozřejmě, že se o tom psalo, ale bylo to dost? Nemyslim si. Třeba sem i koukal na videa, která o hře vydali. Moc jich nebylo, možná by pomohlo, kdyby třeba aspoň ještě přidali 4 minuty souvislého hraní. Rozhodně si myslim, že šlo udělat víc. Slabé PR pak podporuje i vydání portů, o těch se psalo ještě míň a Switch 2 pro jistotu vydali jako shadow drop. Možná jsem to jen já, ale Alien hra určitě potřebuje trochu otevřenější PR, hodně hráčů si pamatuje fiaska typo Colonial Marines. Značka je plná ne úplně povedených her a navíc tohle ještě bylo VR.

Optimalizaci soudit nebudu, jsem jeden z těch, co koupi nakonec odložil, ale na forech se píše, že to i dnes furt není úplně ono. Hodně se zmiňuje i nějaký "weapon lag" nebo co, kdy pohyb ruhou působí z nějakého důvodu těžkopádně a některým to snad i dokonce dělalo špatně.

• ALHAZRED

Tkže, suma sumárum, hráčov, ktorí nehladali chyby tam kde nie sú, nevymýšlajú koleso gulatejšie, hru kúpili, a náramne si ju užili, ako mimoriadny VR zážitok, nebolo dosť na to, aby sa robilo pokračovanie...😛 Sú hry, kôli ktorým sa oplatí kúpiť VR heatset, a toto je jedna z nich!

• Reakce na příspěvek:

To možná ano, ale bohužel takových her zas tak moc není. Jsou lidi, kterým vadí VR jako takové, ať už nepohodlí nebo se jim prý dělá furt špatně.
                Úplně se neshodneme, že tam nebyly chyby. Byly a byť to furt může být ta lepší VR hra, tak třeba na HL:A to podle všeho nedosáhlo. Lidi se nějak chovají a proto budu oznámení Part 2 považovat za jednu z těch chyb. 100% to někteří odložili na kompletní edici, oznámení Part 2 vůbec ničemu nepomohlo, spíš uškodilo a za mě to byl zbytečný krok.

Jinak je smutné, jak VR stagnuje, respektive poslední dobou úplně upadá. A nějak nevěřím, že by to třeba Steam Frame zlepšil, ale kdo ví. Je to škoda

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Vieš keď už diskutujeme o VR hrách a jediný zmysluplný príspevok som tu nezachytil...Alyx je topka naozaj Valve zainvestovalo a nesklamalo. Ale je to Half Life a nezastirelal som si ani nazahral tak ako v Alien nehovoriac o atmosfére ktorá sa mimoriadne vydarila je to Alien VR kks môj splnený sen ktorý funguje! a hladať chyby fakt nemá zmysel. Len by toho chcelo viac...

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Prepáč ale pokial si niekto povie že nekúpim počkám na kompletku a ani to nevyskúša a teda ani nevie na čo čaká tak je u mňa osel...

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Tak vidím že už riadne mlátime prázdnu slamu. Hru si nehral a argumentuješ lidi na fórech psali...že to na Alyx nemá povedal kto. Nemyslím si ale ty podla všetkého ani VRko nemáš a púštaš tu perly, lebo pokial ano, robíš velkú chybu a vieš čo...tvoja vec.

• Reakce na příspěvek:

Koukám, asi zhrzený fanoušek který ztratil všechnu soudnost.

Jsou recenze, diskuze. Všehovšudy z nich jasně plyne, že to zdaleka nebylo dokonale. Nekdo samozřejmě čeká na kompletku, protože to vyjde levněji a navíc minimálně první část by měla být už vlastně vyladěna . Nechápu, ze tohle nechápeš, ale očividně tobě stačí, ze je to Alien ve VR, tak to je pak těžký . Ano, hru jsem nehrál, protože mě hodně věcí odradilo. Samozřejmě budeš tvrdit, že ty recenze a lidi v diskuzích si ty chyby vymysleli…

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Ono všetko sa dá vysvetliť...ale nie každému...Ja som stratil súdnosť a ty si to nehral...ok 🤣🤣🤣

• Reakce na příspěvek:

Ano, koukni se na recenze, na fóra. Koukni jak flatscreen verze propadla a mela male prodeje. Ta hra asi proste není tak dobra pro všechny jako je pro tebe a jelikož asi nejsi schopny si uvědomit, ze lidi se před koupi hry nějak rozhodují . Pokud vidím, ze ma hra “mixed” recenze, ke to logicky důvod se pozastavit, ze je něco špatně. Následně si přečtu odvody v recenzích a fórech. Dle toho jsem i já sám koupi odložil. Oznámení part 2 sice potěšilo, ale tak nějak jsem tušil, že to nevyjde. Oznámení druhé části byly další důvod, proč do toho nejít hned. Nemám zájem hrát hru, když vím, že druhý díl se kterým už se na začátku počítá nebude.

Ze me obavy byly správné se potvrdilo docela brzy, oznámeni flatscreen verze přineslo zároveň zastavení oprav a vylepšení pro vr verzi, přičemž některá vylepšení z flatscreen verze by se do vr celkem hodily.

Krátce, není to asi špatná hra, ale minimálně start se jim prostě nepovedl. Flatscreen verze je pak plochá a relativně obyčejná střílečka. Co se týče VR, alien isolation s vr modem je vcelku slušný zážitek s ohledem na to, ze to je mod.

Rad podpořím Vr, ale at se vývojáři snaží. Vytočil me i metro awakening, kde taky tvůrci proste nechali hru rozbitou a uz ji nikdy neopraví . A možná by taky nebylo od věci na vr podpořit modding.

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Nie tebe to vysvetlovať nebudem...to je marný...🤣🤣😉

• Reakce na příspěvek:

Ano, nedá se ti nic vysvětlit. I když si v prvním příspěvku měl očividnou faktickou chybu a ještě to na závěr svedl na VR, přičemž ignoruješ, že pravděpodobně flatscreen verze pohořela možná ještě víc, než vr verze.

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

A vieš čo je to mlátiť prázdnu slamu? Nevieš. Myslel som si. Napokon obaja sme spokojný tak ČO riešiš? Nemám záujem.

• Reakce na příspěvek:

Ano, slámu mlatime ale jen proto, že nejsi schopen přijmout fakta. 

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

🤣🤣🤣😉bludy žvásty a keci

• Reakce na příspěvek:

Ano, je fajn, že konečně přišla nějaká sebereflexe a přiznal si to :P

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Trapánek...🤣🤣hele nejsi ty Derp nebo jejdášek? Tak tady máme novýho trolečka...

• Reakce na příspěvek:

Trapánek seš spíš ty, když nedokážeš konkrétníma argumentama vyvrátit co tvrdím a je založeno na realitě :P

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Fakt je ale aj to že keď pri vydaní Part1 ohlásili Part2 mali mať na to aj rozpočet a mala to byť istota a nie ak prvý diel dosť zarobí a ešte medzi tým vydáme EVOLVED a potom sa rozpadneme tak toto je legitýmni PODVOD.

• ALHAZRED

Reakce na příspěvek:

Na čom? Čo je fakt tie hovadiny čo tu melieš dookola? Keď si zapneš video VR youtunera to je jedno koho tak Alien Rogue Incursion bude vždy medzi Top 10 TO je fakt a kde si ty čo čítal je mi putna lebo ja som tú hru hral 2x a u mňa je v TOP 3. To sú fakty! Že si hra nezarobila na druhý diel je buď preto že málo ludí má VR alebo sú úplne vymletý včetne teba! A viac ti nemám čo povedať.

• Jsem zvědavý na ten unreal engine 2 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit