Path of Exile 2: Return of the Ancients přichází s příslibem revoluce, která se nebojí přepsat vlastní pravidla
-
Zatial to vyzera, ze “late 2026” vyjde PoE2, Titan Quest 2 a No rest for the wicked😂
-
Reklamy jsou jedna věc, podpora prémiového contentu vytvářená redakcí Games.cz v pořádku....ale dát za paywall klasickou novinku ze světa her, kterou si přečteš kdekoliv je za mě teda dost mimo. Je to vaše věc, ale tohle za mě fungovat nebude a mě to nutí spíše na Games už nechodit.
-
-
Není to novinka, ale autorský článek o 15 tisíc slovech z preview akce pro omezený okruh mezinárodních redakcí. To nám přijde jako dostatečně exkluzivní obsah pro premium.
-
-
Asi by neskodilo zrovna tohle v uvodu clanku lepe prodat, protoze ja jsem si taky rikal, proc je zrovna tohle v premium a nevidel jsem v tom kratkem verejnem uvodu clanku pridanou hodnotu proti tomu, co na dany update PoE2 pisi jinde.
-
-
Jo, to je asi fér, když nejde vidět celý rozsah toho textu. Zamyslíme se, co s tím!
-
-
-
-
Jen takový hloupy dotaz, pokud ai hru chci uzit a chci hrát i endgame, pořád musím být vystudovany jaderný fyzik popr.mit matfyz, a porad musim pouzivat pri obchodovani 20 externich stranek, anebo je hra uz i pro sirsi publikum, děkuji
-
-
Nemusíš, můžeš si na lobotoma zkopírovat jeden z mnoha hotových buildů od streamerů a neztrácet čas přemýšlením.
Obchodování má už zabudované ingame rozhraní, je to celé zautomatizované, takže povinná interakce mezi hráči a časová náročnost je snížená na minimum.
-