Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mr.clayman

No, nevím. Přišlo mi to jako bouře ve sklenici vody. Doufám, že všichni, co po shlédnutí videa od Nvidie prokřupli klouby a jali se psát nenávistné komentáře, mají podobně radikální postoj i v případech, kdy si "fanoušci" "obělí" postavu jako třeba Angrbodu v GoW:R, nebo ji dokonce svlečou kompletně jako Eve ve Stellar Blade.

• Ja preferuju podobu, jakou tvurci dodali, obecne. Malokdy davam extra skiny, malokdy moduju modely postav, a v mym veku uz nemam potrebu mit prsatejsi Laru ani nahy hrdinky/hrdiny. Nemam problem s nahotou, ale pokud neni soucasne primo soucasti hry jako zamer, nevyhledavam ji.

Na druhou stranu jsem nebouril , jen zkonstatoval, ze to bude mit pro vyvojare trochu obtizne predvidatelny vysledky, a ze to trochu pokazi vyzneni her. Osobne radeji osobitost zameru, nez tohle. A verim, ze i umelci.

• Kompost

asi je trochu rozdiel medzi moderskou komunitou a oficialnym nastrojom ktory meni autorsky zamer na genericky AI slop

• frank.horigan

Tam je hlavně obrovský rozdíl v tom, jak je to podané..

Pokud by to bylo v té hře takto vylepšeno od začátku a vývojáři by tvrdili, že takhle tu hru vyrobili oni a je to jejich záměr..

Bude to každý přijímat s nadšením. Pokud NV řekla "máme novou technologii, kterou můžeme takto vylepšit i stávající hry"...

Je oheň na střeše, protože se ví, jak se k tomu došlo..

Jsou tak zuřiví odpůrci AI, kteří si nezapnou ani blbé DLSS, protože je to něco, co vytvořilo AI a tím pádem podvod v tom, co oni pak vidí..   

Trochu mi to přijde, jako když "rednekům" na divokém západě promítali na prostěradlo ten příjezd vlaku, a oni řvali, utíkali a stříleli do toho..   

• Kompost

jo, jo. je to cierna magia...
          ale teraz sa tu nebavime o luditoch pre ktorych je cokolvek co ma viac jak dve ozubene kolesa alebo to neni z dreva zlocin proti bohu. bavime sa o rozdiele medzi implementaciou generovaneho obsahu vs neoficialny mod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit