Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to niche žánr, je to velmi podobné předchozím hrám studia a je to za velmi prémiovou cenovku. 

• Kdyz si mam vybrat mezi timto brakem s naprosto otresnym plot twistem a necim tak nadhernym jako pragmata, vim co si vyberu. 

• iSpirit

v čem je Pragmata nádherná? Saros sem nehrál, Pragmatu ano a lituji. Sterilní grafika, nulová atmosféra, vývoj postavy nijaký, od začátku je to kiddo a taťka a to funguje do konce. Příběh neexistuje, pár hologramu céčkově sci-fi, které jsme viděli už xkrát a vzpomněl jsem si u něho na strašný brak Vetřelec- Země.

Pragamta je ukázka průměrnosti a řekl bych, že Remember Me či Syndicate z éry 360 byly lepší a zajimavější kousky. Tyhle hry vzpomímám kvůli pododnému combatu, který má Pragmata.

• Tak urcite... toto ani nebudu vic rozebirat, co tady tak vidim tve komentare, pro tebe ta hra zjevne nebyla. A nebo hodne slaby pokus o trolling.

• iSpirit

Rozeber to. Řekni mi, kde je vývoj postav a vztahu, řekni mi, co je dobrém na story, ve kterém vědec přiletí na Měsíc, dělat pokusy, aby zachránil  svoji nemocnou dceru a ono se to zvrhne tak, že robotka chce splnit jeho poslední vůli, kterou ne tak úplně pochopila a na základě toho zničit celou Zemi.  Možná jsem to nepochopil, kde je krása. Já v tom vidím céčkové sc-fi s nulovým vývojem postavy ve sterilním prostředí s dost casual hratelností, kde na bossovi nejde umřít.  Nevidím důvod proč glorifikovat šestkovou hru, která používá už otřepaný koncept Otec a syn/dcera a neděla to ani tak dobře, jak to dělali předchůdci. 

Pokud je Saros ještě horší brak než tohle, tak potěš koště, ale to posoudím, až si zahrají, ten twist je mi znám, je to v podstatě to stejné jako v Returnal. Za mě samozřejmě tohle je velké zklamání, že neudělali dobry kosmický horror a soustředili se zase na to, co už dělali se story v Returnalu. Dvakrát do jedné řeky nestoupíš...

• Ja sa neviem preniest cez tu 79.99€ cenovku pri tomto type hry (aj ked momentalne je to 69.99€), ked napriklad Pragmata vie byt za 59.99€ a predava sa ako teple rozky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit