Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Docela jsem si oddychl. A upřímně mě děsí, co tam kutí Warhorse. Ono vzniklo pár dobrých her, ale v dnešní době,  kdy každá nova adaptace čehokoliv dopadne katastrofálně, bych si raději přál, aby na téma Pána prstenů už nic nevznikalo.

• Uprimne receno, ono koncepcne mmo do toho sveta stejne uplne nesedi. Mit jeden pomerne staticky svet preci neni to, co se komukoliv vybavi pri myselnce na LotR. Proste je tam ta parta, velke dynamicke bitvy a ciny, ktere zvrati osud sveta, jen ten prvni bod se da dobre v mmo zpracovat, druhy bod je spise domena strategii, treti zase uzce naskpriptovanych her pro jednoho hrace.

Nedvano vydany Black Desert mi koncepcne prijde nejbliz tomu, co by mohlo obstat. Tedy puvodne MMO myseleny zazitek prekonvertovany na hru jednoho hrace {pripadne co-op}.

Osobne bych ale byl nejdradsi za ovnoveni znacky Battle for Middle-earth a znovuvydani puvodnich her.

• Neveril jsem, ze ty Prsteny moci jsou tak tragicke, jak se o nich mluvilo a ted kdyz to davaji normalne v Tv musim uznat, ze je to opravdu des a hruza.

• Derp_1337

Jo, taky jsem to párkrát pustil, jak to běželo v telce. Lituji toho.

Moc se mi "líbil" ten moment, kdy se Galadriel urputně honila za hlavním  padouchem (zatím neznámým Sauronem). No a co se stalo, když už Galadriel zjistila, kdo je Sauron?

Ona si řekla "meh, whatever" a nikomu neřekla, kdo je Sauron a nechala ho dál realizovat své pochybné plány. Ten seriál je prošpikovaný spoustou podobných "geniálních" momentů. (tzv. "plot holes") 😂

• Davies182

"Jsme ze značky nadšení, ale dělat to nebudem." 😀

Já ten korporátní newspeak prostě miluju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit