Jak moc jste hardcore? Ověřte si to v našem kvízu o bossech
-
11/20. Je to zábavné, díky. Ale taky odrazující, popravdě, 20 stránek, na každé reklama nahoře i dole a ještě bonusová vyjíždějící zdola. Chápu, že je to i účel, ale ta míra reklam je prostě neúnosná. Některé weby na tomto přístupu staví, ale jejich úroveň je chabá, tak tam nepůjdu, ale tady by to byla škoda. No a mluví se o tom pořád, a efekt žádný, spíš to progreduje.
-
-
Jo, je to otrava, ale s tim my jako redakce bohuzel nic nesvedeme.
Je tady ale Games Premium, ktere mimo jine ty reklamy uplne a uplne vsude na webu vypne :) Plus články navíc!
-
-
No... Jo. Máš zastání, tak je to asi v pořádku, ale nemůžu si pomoct, úplně férový argument mi to nepřijde. Tlačit k placení, aby se uživatel zbavil opravdu brutálního balastu; chci věřit, že jsi to myslel s nadsázkou, a jistě, ke zvážení to je. No ale hlavně, opravdu jste ten dvacetistránkový formát byli někým přinuceni použít? Tohle jde i na jedné straně. Nejsem naivní, jsem dědek, jen říkám, jak to působí a že to odrazuje. Zpětná vazba, konstruktivní kritika. Games.cz mám rád, přes tu reklamní politiku a přes často šílenou úroveň diskuzí, tak k tomu nechci přispívat, myslím to v dobrém.
-
-
Jo, to chápu. My jsme orodovali, ať třeba u těch kvízů je pop-up reklama třeba jen co pět otázek, ale dopadlo to... tak jak vidíte, no.
Pořád máme premium převážně kvůli těm autorským článkům a vypnutí reklam bereme jako takový fajn bonus, který jsme si vydupali.
-
To je takove klasicke "vyrobime problem, abychom vam mohli prodat reseni". Ale s mnozstvim, formatem a nasazenim reklamy, bohuzel, redakce asi fakt moc neudela a jde to za jinymi ve firme.
-
-
-
-
11/20 a to som okrem Doom 1 a Batman Arkham City (kde som aj tak odpovedal zle :D ) ani jednu z tych hier nehral, len o nich cital :D
Len tak pre zaujimavost, ktory boss to bol v tom Arkham City? -
-
Mr. Freeze, vždycky, když jsi ho srazil nějakým takedownem, tak zmrazil třeba šachty, chrliče apod. abys ten stejný takedown nemohl použít znova.
-
-
Kvíz hezkej, ale asi bych o bossovi z mewgenics neřekl, že je to slavnej herní boss. U relativně obskurní hry, která teď vyšla :D
-
0/20 :D
-
-
Tak to nejsem nejhorší :D....5/20 a to jsem 4 uhádl náhodou :D
-
-
nic nepotěší víc, jako cizí neštěstí:D
-
-
Nedalo mi to a musel jsem si spočítat, jaká pravděpodobnost na takový výsledek je při čistém tipování: 0,317 %.
Ale je fakt, že jsem taky nedopadl moc dobře: 8/20.
-
-
no jo proto nemůžu sázet sportku:D
-
-