Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

Ja nerozumiem preco je taky zaujem o nehotove hry pri desattisicoch existujucich hotovych hier

• faitheater

Jedním slovem: feedback. 

Když se EA pojme správným způsobem, tak mají hráči možnost doladit/pozměnit mechaniky, které by jinak mohly být otravné nebo zbytečné. 

EA je tady už dlouho, nechápu, jak někdo může pořád nerozumět jejímu účelu. 

• Jevo83

Ja ucelu rozumiem, comu ale nerozumiem je ochota ludi platit za nedokonceny produkt a kazit si tak zazitok.

Na pripomienky postaci predsa free demo.

Ako keby som si zaplatil a pozrel prvu polovicu filmu pred tym, ako na neho o rok pojdem do kina.

• faitheater

Sorry, omylem jsem klikl na "nahlásit" místo "reagovat". 

• faitheater

100 lidí, 100 chutí. 

Buďme rádi, že to za nás někdo otestuje :) Já s EA taky vesměs skončil. EA koupím pouze pokud jde o něco zásadního a dokážu tak finančně podpořit vývoj. Ale nehraju to, dokud to není “final”.

Bohužel ale cca 90 % případů EA je úplně mimo. 

• TheSuffering

Já nakonec právě proto přestal EA podporovat. Zjistil jsem, že cokoli
          jsem koupil v předběžném přístupu, nikdy jsem pak už nedohrál. Vždy jsem
          odehrál aktuální obsah, který hra nabízela v době koupě, ale už jsem se
          pak nikdy nedokázal vrátit. Při delších pauzách mezi
          jednotlivými updaty jsem už prostě neměl chuť se k titulu vracet.. (např. Valheim a hromada dalších)

• twicer

Protože to vychází už v této formě s příslibem podobné kvality, jakou měl už hotový první díl. Jestli tomu i tak nerozumíš, tak je mi líto.

• Jevo83

Vid moj dovod o prispevok vyssie

• rad by som videl nejaky preview, 1ka ma minula, aj ked nutkanie to bolo velke. a kedze uz je 2ja v EA tak by ma to zaujimalo.

BTW. kazdopadne cely ten spor bola v podstate dobra reklama, dostalo sa to aj k ludom co by nad hrou ani neuvazovali. 

• Corvus

Je ve dvojce singl plnohodnotný jako v prvním díle? A druhý dotaz: Je možné stejně jako v jedničce zapnout možnost, aby se kyslík pod vodou nemusel doplňovat často nebo vůbec? Abych měl dostatek prostoru pro průzkum? Díky za info!

• OndrejPartl

Zatím mi nepřijde, že by sólové hraní jakýmkoliv způsobem trpělo na úkor multiplayeru. Takže ano, singleplayer se zatím jeví jako bezproblémový (a osobně je to pro mě nadále primární způsob hraní, protože více hráčů trochu narušuje tu atmosféru).

A ano, jak píše už kolega, je tam kreativní režim bez survival prvků.

• JohnyTheZik

Tak plnohodnotný zatim neni, ale hrát v SP se to normálně dá a je tam podobnej příběh. A je tam creative mode bez hladu, žízně, zdraví i kyslíku :) 

Můžeš vyzkoušet na Gamepassu. Stojí to za to.

• Krafton stále vlastní UWE. Proč by si trhali vlasy? Sice musí vyplatit prémie, ale vydělá z toho miliony.

• Taronyu

Už som sa dostal na koniec early accessu a neskutočne som si to užil. Príbeh vyzerá veľmi zaujímavo. 

• Corvus

Himl jdu to koupit! Jednička byla skvost a pro mne dalece nejlepší survival hra. V hlubinách budu mít zase maximálně sevřené půlky, ale to se nedá nic dělat! :-D

• Adoruješ survival a chceš si vypnout kyslík, ty máslo xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit