Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mna dobry, dcera ma PS5 PRO, ja mam vykonne PC. :)

• bodmrazu

Za me velka skoda ;-( hral jsem vsechny jejich hry na PC, teda Steamdecku. Jako konzoli mam XBOX. Tak uvidime pristi generaci. Protoze me neskutecne sere, ze zadne hry s Mariem si bez konzole od Nintenda nezahraju. Hlavne pro deti by to bylo idealni.

• Morraw

Zpátky do pravěku? Možná kdyby to vydali hned na všechny platformy, tak by tam žádný problém nebyl.

Měl jsem určitě v plánu si koupit Forbidden West, Last of Us, Death Stranding 2, Spidermana 2 a Stelar Blade, ale teď už jim na to kašlu.

• toka

No, jedna věc je jistá. PS6 už si kupovat nebudu a nehodlám v konzolových exkluzivitách Sony dál podporovat. Už tu pětku jsem koupil jenom kvůli Hoziron Forbidden West, kdy jsem nechtěl čekat, ale těch her je tolik a času tak málo, že jsem dodneška ten Horizon stejně nehrál a vlastně ani hrát nebudu, protože jsem si ho koupil ve slevě na Steamu.

• FarkyJTV

presne to je tak u mna...neplanujem kupit nic..jedine keby prisiel za mnou dajaky feta a predaval mi cisto konzolu za 250 euro...to uz zoberem lebo na tom nestratim a a gta 6 by som si rad zahral...vacsina dobrych veci je uz na steame...wolverine podla mna tak dobry nebude tak ci tak...fakt ides kupit konzolu len koli gta6 ...ak mas deti podla mna viacej sa ti oplati ciac aj to posahane nintendo...alebo sa nato vsetko vykaslees a kupis steamdeck...ja zvazujem znovu vrko koli simracingu...tak cakam na steamframe...nic ine ma velmi nezaujima...vsade len poplatky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit