Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rekl bych, ze oba projekty jsou v dobrych rukach. Nejake dalsi informace nebo treba rovnou trailer snad brzy : )

• KrPa

Raději bych si dal nějaké realistické RPG/FPS ze 17. století. Muškety, šavle, kanóny. Myslím si, že skvělí námět by byla Švédská povodeň, tedy invaze do Polsko-Litevské unie (popsaná v knihách od Henryka Sienkiewicze). Více her z prostředí střední a východná Evropy!

• Rpg podobné KCD 2 ze světa Pána prstenů, to by byl můj splněný sen.

• Hidden

Za me skvele zpravy, pokracovani KCD vzdy uvitam a dustojnou LOTR hru  take. Povazuji Warhorse za jedno z mala studii, ktere zdrojovou latku nezmrvi.

• Morraw

Tak to mi neudělalo moc dobře…KCD jsou určitě skvělé hry, ale tady bych více věřil CDP, kteří už jednou dokázali skvěle adaptovat knižní předlohu a vytvořit celou novou trilogii.

Budu doufat, že se z toho nestane odpad jako ten poslední seriál.

• Morraw

Btw pro mě osobně by byl naprosto úžasný Pán Prstenů v úrovni kvality RDR2.

• takze kvalitni nuda k posrani? to radeji ne

• Akční pojetí od Monolith Productions mě vyloženě nebavilo. 

S herními mechanismy kde si hráč musí postup zasloužit by tohle mohlo být skvěle fantasy RPG.

• Dolero

Chjo, zase další UnrealSlop... ☹

• Taky bych raději CryEngine....

• Ne nutně. Ano ten engine není kdoví co ale pokud si s tím pohrají a nenechají tam generické nasvícení a spoustu dalších věcí může to dopadnout i celkem dobře. Jde jen o šikovnost vývojářů.

• iSpirit

No, za mě skvělé zprávy, Viktor Bocan, Pán Prstenů a panebože nikde Vávra, takže by to mohlo mít i dobrý příběh. 

• Mel bys sve Vavra issues resit s psychologem. 

Nebo radsi rovnou s psychiatrem..🙂

• Dondae

Zdaleka není sám a je to spíš naopak. Světaznalý architekt, letec, politický průkopník, zasloužilí umělec a vrchní fanoušek Doníka co věří na UFO by si jistě pozornost v Bohnicích zasloužil...

• Budiz,ale co to ma spolecneho s narazkou "takže by to mohlo mít i dobrý příběh."?

KCD2 bylo za pribeh nominovano na Game awards a BAFTA rovnou vyhralo,takze v tom vidim spis osobni komplexy nez snahu o objektivitu.🤷‍♂️

• 0011

Co má nějaká cena společného s objektivitou? Taky můžu tvrdit že byla za příběh nominovaná na TGA a nevyhrála a na Golden Joystick nebyla ani nominovaná tudíž má objektivně špatný příbeh... Mě osobně příběh KCD2 neurazil, ale taky to není nic o čem bych psal domu, hrál jsem jí stejně jako jedničku kvůli tomu že je to kvalitní immersive sim nebo jak tady na games používají "vtahovka"

• iSpirit

a protože to vyhrálo BAFTu, tak to má dobrý příběh, nebo jako jak to funguje? Teď se neřídíme vlastním přesvědčením, vlastními prožitky a zkušenostmi? Jestli si opravdu myslíš, že ti nějaká anketa řekne, co je dobrý herní příběh, tak si opravdu najdi toho lékaře na hlavu.

Vávra od první Mafie jenom kopíruje ne moc umě použité a recyklované příběhové narativy a skládá je to do extrémně  jednoduchého scénáře. Tohle nestačí ani na herní příběh Fungovalo to na nás malé šestileté prcky, když jsme neznali Mafiány, Kmotry a další co sprostě vybral. Je to ploché, nemá to nosné myšlenky. Ono to ani nejde, aby to člověku něco dalo, když autor toho moc nepobral. Ve finále to píše člověk, co je schopen říci, že sice Harryho Pottera nečetl a neviděl od druhého dílu, ale ví, že Harry Potter je tam absolutně k ničemu a kdyby tam nebyl, tak se děj bude vyvíjet stejně. 

• Tak oceneni a nominace samozrejme nejsou vseurcujici,ale maji aspon nejakou vypovidaci hodnotu..na rozdil od vykriku lidi,kteri dehonestuji Vavrovu praci jen na zaklade osobnich antipatii..🙄

• iSpirit

Reakce na příspěvek:

"dehonestuji Vavrovu praci jen na zaklade osobnich antipatii."

to je tak, když přiletí někdo do diskuze rovnou s vytvořeným názorem na jakoukoli kritiku svého oblíbence. 

Ne, nikdo jeho práci nekritizuje na základě osobních antipatií. Kritizoval jsem jeho scenáristické schopnosti na základě her, které jsem od něho hrál.  Pokud s tím nesouhlasíš, tvůj problém, tvoje pasivní agrese už není můj problém.

• A samozřejmě člen společnosti pro svobodu šíření ruské propagandy. Na to nezapomínat. 

• frank.horigan

Není celý ten svět Pána prstenů tak jako trochu "ošoupaný a vytěžený"?

Z počtu velkofilmů už se nejednomu točila hlava a seriál (mimochodem nejdražší vůbec) prosvištěl aniž by jej 95% lidí vůbec zaregistrovalo.

• Třeba stařičký MUME ti umožnil hrát ve světě 100 let před Hobitem. Tam je tolik lokací a materiálu, že se nebojím. 

Uvidíme, hlavně aby to netvořili 8 let.

• iSpirit

já bych řekl, že je naopak nevytěžený. Ten svět vždy volal o nějaké pořádné single RPG, sám jsem hrál LOTRO, které bylo vynikající, ale pořád se to ohýbalo pro potřeby mmo složky.

Kdybych k tomu vzal celý Silmarillion, tam je to celkově spíše "Tabula rasa." 

Celkově ten svět nabízí mraky příběhu, které by bylo fajn vidět, prozkoumat. 

• Pokud vim, tak je jen trilogie Pan prstenu a pak Hobit ... to popisuje pouze hlavni udalosti tretiho veku.

Pekelny serial, ktery se snazi zobrazit udalosti druheho veku - Numenor, vykovani prstenu a prvni valka se Sauronem je odpad.

Prvni vek, ktery popisuje mimo jine valky proti Morghothovi a ktery je nejvic ,,epicky,, zatim nezpracoval nikdo ?

• iSpirit

Nikdo to nezpracoval. Samozřejmě dost tomu napomáhá i fakt, že některé příběhy jsou nedokončené a to třeba Pád Gondolinu, ale kdo by se nechtěl podívat do Gondolinu.... 

Zrovna Pád Gondolinu můžeš koupit knižně, ale vždy to zabolí, že ta kniha se nikdy nedokončila.

• Me ani moc nevadi, ze ty pribehy nejsou uplne dokoncene, nebo ze je nekolik variant a podobne. Beru to jako takovou mytologii. Chybejici detaily si predstavim sam :)

• Jacksonovy filmy popisují jen konec Třetího věku s pár záběry z jeho začátku. I tam je spousta místa (skoro 3000 let historie). Kdyby však šlo o nějaké jiné období než právě konec Třetího věku, tak to bude spíš záležitost pro nerdy (pokud to bude dobře udělané) nebo v podstatě pro nikoho (jako ten neslavný seriál). Rád se nechám příjemně překvapit, pokud tomu bude jinak.

Myslím si, že nějakou šanci by mohly mít některé příběhy z Prvního věku, ale zbytek je spíš materiál pro "historický" film s nižším rozpočtem nebo pro nějaké šikovné menší studio (herní nebo filmové), které doplní letopisy nějakého krátkého období něčím hodně zajímavým (KotOR ve Středozemi). Warhorse tady může využít příležitost, ale i tak si myslím, že se spíš budou tlačit do konce Třetího věku kvůli vyšším předpokládaným tržbám.

• Myslím, že na První věk nemá Embracer práva...

• No jo, máš pravdu. Middle-earth Enterprises má práva jen na Hobita a Pána Prstenů a nějaké drobnosti kolem. Teoreticky mohl Embracer další práva na hru přikoupit, ale předpokládám, že spíš zkusí ždímat, co už mají, protože nákup určitě nebyl levný.

• Škoda, že už to neběží na CryEngin :(

• Je to pravěk, než by hra vyšla tak ještě větší pravěk. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit