Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Není celý ten svět Pána prstenů tak jako trochu "ošoupaný a vytěžený"?

Z počtu velkofilmů už se nejednomu točila hlava a seriál (mimochodem nejdražší vůbec) prosvištěl aniž by jej 95% lidí vůbec zaregistrovalo.

• Třeba stařičký MUME ti umožnil hrát ve světě 100 let před Hobitem. Tam je tolik lokací a materiálu, že se nebojím. 

Uvidíme, hlavně aby to netvořili 8 let.

• iSpirit

já bych řekl, že je naopak nevytěžený. Ten svět vždy volal o nějaké pořádné single RPG, sám jsem hrál LOTRO, které bylo vynikající, ale pořád se to ohýbalo pro potřeby mmo složky.

Kdybych k tomu vzal celý Silmarillion, tam je to celkově spíše "Tabula rasa." 

Celkově ten svět nabízí mraky příběhu, které by bylo fajn vidět, prozkoumat. 

• Pokud vim, tak je jen trilogie Pan prstenu a pak Hobit ... to popisuje pouze hlavni udalosti tretiho veku.

Pekelny serial, ktery se snazi zobrazit udalosti druheho veku - Numenor, vykovani prstenu a prvni valka se Sauronem je odpad.

Prvni vek, ktery popisuje mimo jine valky proti Morghothovi a ktery je nejvic ,,epicky,, zatim nezpracoval nikdo ?

• iSpirit

Nikdo to nezpracoval. Samozřejmě dost tomu napomáhá i fakt, že některé příběhy jsou nedokončené a to třeba Pád Gondolinu, ale kdo by se nechtěl podívat do Gondolinu.... 

Zrovna Pád Gondolinu můžeš koupit knižně, ale vždy to zabolí, že ta kniha se nikdy nedokončila.

• Me ani moc nevadi, ze ty pribehy nejsou uplne dokoncene, nebo ze je nekolik variant a podobne. Beru to jako takovou mytologii. Chybejici detaily si predstavim sam :)

• Jacksonovy filmy popisují jen konec Třetího věku s pár záběry z jeho začátku. I tam je spousta místa (skoro 3000 let historie). Kdyby však šlo o nějaké jiné období než právě konec Třetího věku, tak to bude spíš záležitost pro nerdy (pokud to bude dobře udělané) nebo v podstatě pro nikoho (jako ten neslavný seriál). Rád se nechám příjemně překvapit, pokud tomu bude jinak.

Myslím si, že nějakou šanci by mohly mít některé příběhy z Prvního věku, ale zbytek je spíš materiál pro "historický" film s nižším rozpočtem nebo pro nějaké šikovné menší studio (herní nebo filmové), které doplní letopisy nějakého krátkého období něčím hodně zajímavým (KotOR ve Středozemi). Warhorse tady může využít příležitost, ale i tak si myslím, že se spíš budou tlačit do konce Třetího věku kvůli vyšším předpokládaným tržbám.

• Myslím, že na První věk nemá Embracer práva...

• No jo, máš pravdu. Middle-earth Enterprises má práva jen na Hobita a Pána Prstenů a nějaké drobnosti kolem. Teoreticky mohl Embracer další práva na hru přikoupit, ale předpokládám, že spíš zkusí ždímat, co už mají, protože nákup určitě nebyl levný.

• Taky si myslím, že to napasují do 3. věku. Ale pokud tam bude mít V. Pecháček opravdu nějaké slovo skrz děj/scénář, nemám žádný strach, protože ten je přes Tolkiena naprostý šílenec (v tom nejlepším slova smyslu).

• Škoda, že už to neběží na CryEngin :(

• Ten engine je v podstatě mrtvej a už dlouho i bez podpory Cryteku. A ten engien je vlastně jen takový základ a studio pro ně pak vytváří vlastní tooly a ohýbá jeho možnosti podle svých potřeb a limitů, který jsou (at finanční, nebo jiný). Imho za to, že na Unrealu vycházejí rozbitý hry, nemůže úplně ten engine, žádnej z nich není dokonalý a ani ten Cryengine z KCD taky nebyl zrovna ta nejnovější verze, na které běží třeba Hunt. Určitě něco uměl líp než UE, ale UE zase umí líp něco jiného.
      Spíš než engine by mi ale na vašem místě (a myslim to obecně na všechny fanoušky) dělalo starosti vaše vlastní očekávání, protože pochybuju, že to bude "KCD ze Středozemi". Aby na vás nevykoukl nějaký Assassin's Creed, protože tu značku i studio vlastní Embracer a může jít o hru "na zadání".

• Já mám slabost pro CryEngine od dob Crysis a Crytek je na tom finančně špatně, takže by jim to pomohlo... mám holt toto studio rád :) 

• Je to pravěk, než by hra vyšla tak ještě větší pravěk. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit